מה יש שם?יש ריידר בגלבוע מקום מדהים.
יש שם גם פיינטבול מדהיםמה יש שם?
פארק מעלות זה בבעלות ערבית?פארק מעלות, גם כן כל האטרקציות בבעלות ערבית, והם לא צוו על שמירת שבת.
יש שם קרטינג, ג'ימבורי והחלקרח.
מיני ישראל עבר בעלות לפני מספר חודשים, והבעלים החדש שומר שבת. זה יותר אתר מאשר אטרקציה.
אבל כדאי לקחת יום נעים, רצוי מעונן חלקית, כי זה בחוץ.
לא ברמת וודאות של מאה אחוז.פארק מעלות זה בבעלות ערבית?
אתם יודעים זאת בוודאות?
כבר כמה פעמים רצינו ללכת ולא הלכנו בגלל שלא שומרים שבת.
זה בשורה טובה למקפידים ללכת רק למקומות שומרי שבת חבל של מפרסמים את זהמיני ישראל עבר בעלות לפני מספר חודשים, והבעלים החדש שומר שבת. זה יותר אתר מאשר אטרקציה.
כמה עולה מיני ישראלפארק מעלות, גם כן כל האטרקציות בבעלות ערבית, והם לא צוו על שמירת שבת.
יש שם קרטינג, ג'ימבורי והחלקרח.
מיני ישראל עבר בעלות לפני מספר חודשים, והבעלים החדש שומר שבת. זה יותר אתר מאשר אטרקציה.
בשורה מעולה!זה בשורה טובה למקפידים ללכת רק למקומות שומרי שבת חבל של מפרסמים את זה
עולה 70 ש"ח מגיל 2 ומעלהכמה עולה מיני ישראל
ולמי זה מתאים?
זה לא חוף יםבשורה מעולה!
השאלה אם לא פרוץ שם.
כמה עולה מיני ישראל
ולמי זה מתאים?
לזוג צעיר יש מה לעשות שם?עולה 70 ש"ח מגיל 2 ומעלה
מתאים לדעתי מגיל 7-8 ומעלה
הייתי שם לפני שנים (בתור ילדה) ומה שאני זוכרת זה, שמסתובבים שם הרבה חילונים.זה לא חוף ים
זה כמו רחוב רבי עקיבא בבני ברק
לדעתי כן.לזוג צעיר יש מה לעשות שם?
אני לא פוסקהייתי שם לפני שנים (בתור ילדה) ומה שאני זוכרת זה, שמסתובבים שם הרבה חילונים.
ובגלל שקיץ אז....
מתאים לבחור ישיבה להסתובב שם???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים