אם אתה לא קונה את הDVD זה ממש גזל אני מזכירהמשהו שלח לי את הקישורים האלה והם חסומים בנטפרי
יש למישהו דרך להורד ולהעלות לגמבו או לשלוח קישור אחר לקבצים האלה
השכרה מקוונת אין וגם לא יהיה. הם לא מרוויחים על זה כסף. אפשר לקנות את הDVD מירושלים, בני ברק או אשדוד, או לבצע הזמנה מהמקומות האלו. בירושלים זה שערי רוחה או משהו כזה, בני ברק בעולם המוזיקה היהודית ואשדוד זה אצל הסוכן עצמו. אם אתה לא יכול להביא משם, תדבר עם הסוכן בארץ אולי הוא יכול לעזור לך. 053-247-8037כבר יש לקנות את איבערן בילד בהורדה, או בהשכרה מקוונת?
זהו, שקנינו את הדיסק.השכרה מקוונת אין וגם לא יהיה. הם לא מרוויחים על זה כסף. אפשר לקנות את הDVD מירושלים, בני ברק או אשדוד, או לבצע הזמנה מהמקומות האלו. בירושלים זה שערי רוחה או משהו כזה, בני ברק בעולם המוזיקה היהודית ואשדוד זה אצל הסוכן עצמו. אם אתה לא יכול להביא משם, תדבר עם הסוכן בארץ אולי הוא יכול לעזור לך. 053-247-8037
אני דיברתי איתו והצעתי לו שאני אשלם עכשיו בכרטיס אשראי ואחרי הקורונה אקח את הדיסק, אז הוא אמר שקצת מסובך לו שאני אשלם בכרטיס אשראי אז שפשוט אני אראה עכשיו מהקישור לדרייב, ואחרי הקורונה אני אקנה את הדיסק. העיקר בסוף לשלם.
נראלי שזה תקף לכולם אבל באמת שהעקר הוא לשלם משקיעים בדיסק הזה כל כך הרבה, חוץ מההצגה, כל העריכה, שעות של חוסר שינה ועבודה מאומצת זה לא יפה, לא מוסרי ולא יהודי פשוט לקחת ככה.
למה הזמנת מארה"ב אם יש לך סוכן בארץ במיוחד בשביל זה? זה לא יגיע לך מארה"ב עכשיו עם הקורונה. אולי שנה הבאה. במיוחד בשביל זה יש סוכן בארץזהו, שקנינו את הדיסק.
השאלה מתי יגיע לנו המשלוח מארה"ב?
קודם כל לא היה ברור אם יש בארץ סוכן או לא (לא קניתי היום...)למה הזמנת מארה"ב אם יש לך סוכן בארץ במיוחד בשביל זה? זה לא יגיע לך מארה"ב עכשיו עם הקורונה. אולי שנה הבאה. במיוחד בשביל זה יש סוכן בארץ
נראה לך שהם יתנו לי?שלחתי
נראה לך שהם יתנו לי?
פשוט נראה שאת/ה מבינ/ה בזה
מבינהנראה לך שהם יתנו לי?
פשוט נראה שאת/ה מבינ/ה בזה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים