- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ss איציק ss;1744098:אבל בשום פנים ואופן לא צריך לתת לתופעה המבישה הזו במה!!!!!!
ראוי יהיה אם הצייר יוסיף ציצית מבחוץ ויקפיד לצייר דמויות כשרות ויהודיות, וזה יהיה לו לזכות להצליח בפרנסה!!!!!!!
נתנאל10 חזר
נכתב ע"י ss איציק ss;1744098:אבל בשום פנים ואופן לא צריך לתת לתופעה המבישה הזו במה!!!!!!
ראוי יהיה אם הצייר יוסיף ציצית מבחוץ ויקפיד לצייר דמויות כשרות ויהודיות, וזה יהיה לו לזכות להצליח בפרנסה!!!!!!!
לאנכתב ע"י רוצה טוב;1744101:נתנאל10 חזר![]()
נכתב ע"י רוצה טוב;1744101:נתנאל10 חזר![]()
סמל חוסר השפיות הוא 5 סימני קריאה.
כמה נכון, ידידי, כמה נכון.
נכתב ע"י שאול יצחק;1744260:אבל אבל אבל, אבל אם רבנו אמר שאין יאוש בעולם, מן הסתם הוא התכוון שאפילו ציור עם ציצית בפנים, גם הוא יש לו תקווה.
פרוג אומר:נכתב ע"י ss איציק ss;1744265:רבנו לא טעה!!! לכל יהודי יש סיכוי לשוב אל אבינו שבשמיים!!!!
אבל (אבל אבל אבל...) לציור יהיה תקווה, כשהצייר שלו יתקן אותו!!!!!
והמבין יבין!!!!
נכתב ע"י ss איציק ss;1744265:רבנו לא טעה!!! לכל יהודי יש סיכוי לשוב אל אבינו שבשמיים!!!!
אבל (אבל אבל אבל...) לציור יהיה תקווה, כשהצייר שלו יתקן אותו!!!!!
והמבין יבין!!!!
נכתב ע"י ss איציק ss;1744285:ב"ה שברוב חסדיו זכיתי להתחיל את היום במצווה!!!! ואני מקווה לחזק פה כמה שיותר יהודים טובים!!!!!
המון סיעתא דשמיא עם כל הקליפות!!!!!
נכתב ע"י ss איציק ss;1744261:אני שמח שאתה מסכים איתי!!!!!
אם כי גם אתה לצערי עדיין שבוי מעט בקליפות...
נכתב ע"י אבימי;1744307:אני ממש מרגיש בושה שאני עונה לך,
אבל באמת מטרידה אותי נקודה -
אתה משתמש במונח קליפות, כשבשם שלך יש פעמיים את האותיות ss?
איפה הרגישות, ידידי ההיסטרי-על-הבוקר?(x5)
נכתב ע"י רוצה טוב;1744289:אשריך!!!
נ.נח.נחמ.נחמן.מאומן
נכתב ע"י רוצה טוב;1744289:אשריך!!!
נ.נח.נחמ.נחמן.מאומן
נכתב ע"י רוצה טוב;1744757:אני בכלל לא מבין את ההודעה הזו.
אשמח אם מישהו יאיר את עיני.
אפילו בפרטי.
נכתב ע"י רוצה טוב;1744757:אני בכלל לא מבין את ההודעה הזו.
אשמח אם מישהו יאיר את עיני.
אפילו בפרטי.
נכתב ע"י רוצה טוב;1744848:זה שנפגעת לפני שנתיים הבנתי.
וזה מצדיק את השטויות שאת כותבת עלי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //