- הוסף לסימניות
הכוונה למלון- אורחים קטן על אם הדרך.נכתב ע"י *לאה;624279:איור נהדר! אבל נראה יותר כפר נידח מאשר עיירה.
נכתב ע"י yafitush;624316:לפי דעתי סימני השאלה לא ממוקמים במקום הנכון, אולי עדיף בצד השני? בהצלחה!![]()
אכן, הצדק עמכם. הורדתי את סימני השאלה כפי שאתם רואים.נכתב ע"י אוהב0ישראל;624395:הציור יפהפה.
סימני השאלה מפריעים לי.
הפונדק אמור להיות נטוש, תודה על המחמאה!נכתב ע"י ברק09;624408:איור מקסים. אם זה פונדק נטוש על אם הדרך ולא חלק מהעיירה, הצלחת עד מאוד. אומנם לא קראתי את הסיפור אבל גג עשוי מקש? זה מזכיר את הבונגלוס במקומות בהם לא יורד גשם והאיש נראה די חורפי...
את זה צריך לשאול אותם.נכתב ע"י אפכא מסתברא;624589:ואיך זה החזיק מעמד בגשם ובשלג?
נכתב ע"י אפכא מסתברא;624589:ואיך זה החזיק מעמד בגשם ובשלג?
נכתב ע"י אוהב0ישראל;624754:קש שבא במגע עם מים מתרחב והחורים נסתמים.
נכתב ע"י sarit1ef;624765:נראה לי בכ"א שבעיירות היו גגות מעץ, לא?
אני רואה שיש לך ידע בנושא. את יכולה לכוון אותי היכן ניתן לשאוב השראה לציורינכתב ע"י mig;624770:לא,
רעפים לעשירים,
וקש לעניים.
קש הוא מבודד טוב בגלל האויר שכלוא בתוכו בין האניצים.
ואני חושבת שלאטימות דאגו בעזרת עורות מתוחים וכד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים