דווקא יש לי עכשיו כיורים מצויניים, לא יודעת מה החברה שלהם, קניתי אותם משיש מזרחי לפני 13 שנים, יחד עם השיש. זה כיורים שלהם, מייבוא פרטי.עוד לא יצא הכיור המושלם מכל הבחינות ולאורך זמן.
אקווה טופ נקראים הכי טובים ויחסית יקרים.
והכיור הנפוץ זה בלנקו שגם נקראים טובים אך כן יש במשך הזמן כמו נק' קטנות (חורים קטנטנים)
של איזה חברה יש לך?דווקא יש לי עכשיו כיורים מצויניים, לא יודעת מה החברה שלהם, קניתי אותם משיש מזרחי לפני 13 שנים, יחד עם השיש. זה כיורים שלהם, מייבוא פרטי.
מומלצים בחום.
היום שיש מזרחי עובדים עם בלנקו![]()
כן. (לא מבריק מנצנץ, אמצע כזה )של איזה חברה יש לך?
זה מבריק?
השקעתי הרבה על כיורים בלנקועוד לא יצא הכיור המושלם מכל הבחינות ולאורך זמן.
אקווה טופ נקראים הכי טובים ויחסית יקרים.
והכיור הנפוץ זה בלנקו שגם נקראים טובים אך כן יש במשך הזמן כמו נק' קטנות (חורים קטנטנים)
טוב, נו. 13 שנים...התכוונתי לחרסה
רק שהרבה לא אוהבים את המראה.
זה?גם אני ממליצה על כיור דגם גלקסי של חברת שוק (אווקטופ לשעבר)
כיור בגודל נורמלי 60X50 מגע חלק (כריסטדור) מגיע במבחר צבעים רחב.
בול,
איפה ניתן להשיג הכי זול ?בול,
כיור קריסדקור, מגע חלק במבחר צבעים
יש אפשרות למספר חורים בהזמנה מראש, (עבור סבוניה, ברז ניגא וכ')
אני לא מקדמת מכירות,,,איפה ניתן להשיג הכי זול ?![]()
תנסי דבר ראשון אצל האיש שיש שלך. יש משהו נח שהוא דואג לזהאיפה ניתן להשיג הכי זול ?![]()
מה עלה לך? איפה קנית?קניתי לא מזמן כיורים של schock(חברה גרמנית) וממש מרוצה. יש להם ליין שנקרא קריסטאלייט שקיימים במגוון צבעים רחב יותר ואת הליין האיכותי יותר שנקרא קריסטאדור שהוא פצצה.ממליצה ממש.
יש לך פרטי קשר.?מצאנו משווק פרטי שנתן לנו את הקריסטדור בגודל 70 סמ ב1500.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים