- הוסף לסימניות
אם אינני טועה, זה משהו ששיך רק למקינטוש. האם יש לפי.סי. פונטים דומים?
ואם כן, איזה?
תודה מראש
ואם כן, איזה?
תודה מראש
נכתב ע"י אישאשכולות;75599:(אגב. נראה לי שאני עובר תהליך מפרך עד שאני מצלם את המסך ומעלה לאתר. אולי תן לי טיפ או שנים לקצר את הדרך? אודה לך מאוד).
קודם כל תודה. אצלי זה לא עושה שום דבר.נכתב ע"י אישאשכולות;75599:ונתנו100, שבוע טוב
הWIDOWS שלך! פתח תיקיית גופנים, יש שם אפשרות לסדר את הגופנים לפי דמיון.
אני מצרף תמונת המחשה.
(אגב. נראה לי שאני עובר תהליך מפרך עד שאני מצלם את המסך ומעלה לאתר. אולי תן לי טיפ או שנים לקצר את הדרך? אודה לך מאוד).
"ונתנו100" אני חייב לעזוב את המשרד תוך כמה דקות, מה גם שסוללת ה"אל פסק" נגמרת. הגב מהר, ותשחרר אותי מפה.
שוב, שבוע טוב.
1. אני מצלם את המסך בPRINT-SCREEN. ו 2. מדביק בכל תוכנת תמונה. 3. חותך למחשוף הרצוי (איך העברית שלי? הא?) 4. סוגר ומעלה לאתר.נכתב ע"י ירושלמי;75603:תספר לנו איך אתה עושה את זה ואז נדע אם יש דרכים יותר קצרות או שזה הדרך הכי קלה.
נכתב ע"י ירושלמי;75603:ואגב, מתי נוסף ל-ונתנו10 עוד 0 בלי ששמתי לב???![]()
יש תוכנה שמגיע עם קורל.נכתב ע"י ירושלמי;75608:יש תוכנות (!) שבלחיצת כפתור (!) עושות את הפעולה הארוכה של צילום מסך לתמונה.
אתה רוצה לשנות את השם שלי? מה רע לך במה שיש?נכתב ע"י אישאשכולות;75612:1
אגב מתי קראו לו בכלל "ונתנו10" ולמה דוקא, 10? מה רע ב100?
א גוטע ואך, מיט ברכה הצלחה.
נכתב ע"י ירושלמי;75608:מה אני אמרתי ומה אתה ענית???
יש תוכנות (!) שבלחיצת כפתור (!) עושות את הפעולה הארוכה של צילום מסך לתמונה.
משו לא מובן?
(מה הר"ת א"ח?)
נכתב ע"י זו אניאני;75606:למה תוכנות?
לחיצה על אלט +כפתור הפרינטסקן (או משהו כזה) - שנמצא ליד שורת הF
וא"ח בפוטושופ - הדבק ושמירה בשם.
בפעם הבא תחשוב, אולי למדו אותך משהו טוב?נכתב ע"י אישאשכולות;75617:הפונקציה עובדת גם בלי "אלט".
נכתב ע"י אישאשכולות;75612:1. אני מצלם את המסך בPRINT-SCREEN 2. מדביק בכל תוכנת תמונה. 3. חותך למחשוף הרצוי (איך העברית שלי? הא?) 4. סוגר ומעלה לאתר.
וכאן הבן שואל, אי אפשר להדביק את הלוח בו טמונה התמונה, ישר לתוך האתר?
נכתב ע"י זו אניאני;75625:ציטוט:
וכאן הבן שואל, אי אפשר להדביק את הלוח בו טמונה התמונה, ישר לתוך האתר
בהעתק הדבק למשל.נכתב ע"י ירושלמי;75628:איך בדיוק? אולי במחשבה? - - -
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //