ריצוף פשוט לבן סטנדרטי ריהוט לא קנינוהצבע אמור להשתלב עם הריצוף, להתאים ליהוט
מומלץ להעלות תמונה
אין שם קרניזים...ולא טפטים..זה דירה שאנו שוכרים...לכן אנחנו לא הולכים להשקיע שם מי יודע מה אלא רוצים לראות דוגמאות יפים איך לצבוע ולפי זה גם נקבע מה הריהוט הכיוון שלנו זה משהוא כמו צבע קפה אבל לא חשוך מידיאפקט בצבע, מסגרות קרניז, טפט- יש כיוון מסוים? סגנון ריהוט שחשבתם לקנות?
עכשיו מובן...אין שם קרניזים...ולא טפטים..זה דירה שאנו שוכרים...לכן אנחנו לא הולכים להשקיע שם מי יודע מה אלא רוצים לראות דוגמאות יפים איך לצבוע ולפי זה גם נקבע מה הריהוט הכיוון שלנו זה משהוא כמו צבע קפה אבל לא חשוך מידי
תודה.יש לכם אולי דוגמאות?עכשיו מובן...
גוון קפה מנסיון- 1556P של טמבור
מוסיף פיגמנט חם ובהיר יחסית,
בהצלחה
הדוגמאות שטמבור שולחים לא מדוייקים בגוון שלהם (מנסיון שלי בכולופן)אם בכל זאת תהיה לך התלבטות בין כמה גוונים. תוכלי להזמין דוגמאות מחברת טמבור דרך האתר או טלפון. הם שולחים לך עד 4 דוגמאות שהם צובעים את הגוונים שבחרת. ללא תשלום עד הבית.
ואגב, גוון הקירות לא חייב להיות תואם ריצוף. עדיף תואם סגנון הבית. ושאר הגוונים בסלון.
בהצלחה
צודקת.עם בדיקה על קיר אחד. רק מתאים יותר כשאת בטוחה בגוון. הרי לא תצבעי 4 גוונים. אלא אם את מעונינת לשלם על 4 פחיות.הדוגמאות שטמבור שולחים לא מדוייקים בגוון שלהם (מנסיון שלי בכולופן)
וכפי שציינת,
בגלל שהתאורה מאוד משנה הייתי בכל מקרה מציעה לבדוק קודם על קיר אחד איך מתקבל עם התאורה והאור יום בחדר
ברור גם שהצבע אמור להתייחס לסגנון באופן כללי
אבל כשהגוון מותאם או מוציא גוון מתוך הריצוף לדעתי התוצאה יותר מושלמת
איזה אפקטים מתאימים לסלון?צודקת.עם בדיקה על קיר אחד. רק מתאים יותר כשאת בטוחה בגוון. הרי לא תצבעי 4 גוונים. אלא אם את מעונינת לשלם על 4 פחיות.
אני כבר שנים עובדת עם דוגמאות טמבור. לא מצאתי אחד שלא תואם דוגמא.
ואגב,
הר הבשן
אפשר להזמין גם אפקטים מעניינים של טמבור. יוצא נהדר אם יודעים היכן לשלב אותם. חלקם אפילו מדרגים סלון ופרקטים לניקוי.
מאד תלוי...איזה אפקטים מתאימים לסלון?
יפהיפה!!! האם יש מקום שאפשר להתרשם שם מכל האפקטים או שצריך "לעבור בין בתים"...מאד תלוי...
כל סלון יש לו הסגנון שלו והמראה שבני הבית רוצים שיתקבל.
ישנם כאלו המדמים בטון/טיח. הם העדכניים. אבל רק למי שרוצה סלון חוץ מודרני. בגווני החום בז' הם יכולים לדמות אבן. ולהחליף את הבריקים למינם. זו סידרת הסוויד בעוביים שונים. אלו פחות פרקטים לניקוי ולעיתים יכולים לשרוט. אבל אפשר למרוח עליהם הגנה כמו לק שנראת: סילר (יש מבריק ויש מט) ומתנקים מצוין. מצ"ב תמונה של סוויד שעשיתי ללקוחה.
יש אפקטים שנותנים ברק או נצנוץ ומשדרים מראה אלגנטי כמו קשמיר או חולית.
יש אלו הנראים כמו בד יוטה. ערבה ועוד.
א"א להבין מלקרוא. תוכלי לראות באתר קצת יותר עליהם. אבל לעולם לא להתרשם כך. צריך לראות אותם מקרוב.
תלוי באיזה אזור בארץ.יפהיפה!!! האם יש מקום שאפשר להתרשם שם מכל האפקטים או שצריך "לעבור בין בתים"...
ועוד שאלה,
מכירים אולי גופי תאורה כמו הפנסים האלה שבתמונה שלא צריכים מנקודת חשמל אלא עובדים על סוללות?
את צודקת מאד.יש לי קיר בחדר שינה שאני רוצה לצבוע, המעצבת שלי אמרה לי בזמנו שאלך על טפט, כי האפקטים למינהם מיושנים יותר, והטפט יוקרתי יותר,
האם זה נכון?
צבע יותר מתחשק לי, זה קל יותר ליישום, והוא לא מדוגם מידי כמו טפט.
אם זה יעזור לך. בשמחה.תמונות רבותיי!! דוגמאות. תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים