נכתב ע"י חוח;2108026:אפרופו....
מה עושים עם כביסה כהה שיוצאת עם כתכתמים לבנים מוזרים, מעין אבקה???
נכנס נקי ויצא מלוכלך... יתכן שזה תלוי באיזה תכנית? (צמר, עדינה וכו')
נכתב ע"י שולה;2107784:את הטיפ הזה קיבלתי מחברה ולאחר שכמה נשים שאלו אותי עם מה אני מכבסת את הבגדים כי הם מריחים טוב, הבנתי שזהו טיפ שימושי ולא מוכר:
אני משתמשת לכביסה כהה באבקת כביסה "מקסימה" מסוג "BLACK" שמיועדת לכביסה כהה
במרכך "מקסימה" בבקבוק גדול בצבע שחור
ומייבשת/ תולה מיד כשהמכונה מסיימת את פעולתה.
הבגדים הכהים יוצאים בניחוח רענן שנשמר לאורך זמן...
נכתב ע"י דבורה127;2108479:כדאי מאוד לעשות מידי פעם "התחדשות" למכונת כביסה ע"י ששמים כוס מלח לימון ומפעילים את המכונה על הטמפרטורה הכי גבוהה (90 מעלות).
להפעיל את המכונה ריקה.
זה מוריד את כל הריחות של המכונה, מוציא את האבנית ומחדש את המכונה...
בהצלחה
נכתב ע"י חני ראובני;2108527:נשמע טוב,
איפה קונים מלח לימון? (סליחה על הבורות)
לי ב"ה אין ריח, ואני מכבסת את הכהים ב0 מעלות. לא הבנתי מאיפה ריח? עד שראיתי שהמכונה כוללת גרביים ולבנים, -זה הרציונל... שהדברים האלו צורכים פעולה חומר ומעלות הרבה יותר מסיביות ממה ששמים במכונות כהות. אין מנוס חייבים להפריד. (אני מכבסת גם את הגרביים ואת הלבנים הכהים לחוד)גם לי יש ריח בבגדים הכהים, אבל אני לא מבינה מה הרציונאל פה? מה ההגיון שבגלל צבע כהה יהיה ריח?
זה לא יעזור אם תקועים דברים של ממש בפילטר, וסביר להניח שתקועים שם.נכתב ע"י chedvi;2108543:יש חומר של יעקובי שמיועד לשטיפת המכונה מכל שאריות הלכלוך שמצטבר בה (שמסתבר שמשם הריח מגיע), אפשר לקנות בטמבורים בסביבות ה-20 ש"ח.
גם זה לא יעזור במקרה שיש איזו סתימה, כולל אם התא של האבקה והמרכך מלוכלכים.נכתב ע"י זלפה;2108571:אם מוציאים מהמכונה מיד כשהמכונה מסיימת לעבוד,
ותולים את הכבסים מיד- אין שום ריח!
מאיזו מכונה לאיזו מכונה עברת? מענין לשמוע.נכתב ע"י Sigalit;2108576:ריח לא נעים בכביסה כהה - אצלי לא עזר בעבר גם עם מרכך, אבל נגמר במייבש.
מאז שהחלפתי מכונה - אין ריח!
נכתב ע"י חוח;2108026:אפרופו....
מה עושים עם כביסה כהה שיוצאת עם כתכתמים לבנים מוזרים, מעין אבקה???
נכנס נקי ויצא מלוכלך... יתכן שזה תלוי באיזה תכנית? (צמר, עדינה וכו')
נכתב ע"י pr;2108918:כנראה יש לך מכונה מאד טובה,
וכנראה את מקפידה מאד על מה שנכנס אליה...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים