הדירה בבניה?
הדירה קיימת!1(מצו''ב למעלה התכנית המקורית)הי, אם זו דירה בבנייה כדאי להציע ללקוחות 2 דברים שיקפיצו את הדירה ויהפכו את השימוש בה להרבה יותר פרקטי:
ז''א אופציה א' שהעליתי?לגבי המטבח עצמו אני בעד לתת בצד שמאל מעין 'ח' של משטחי עבודה ואת החלבי להפוך לארונות גבוהים, כולל תנורים ומקפיא ואפילו המקרר שישתלב בצד שמאל של הארונות הגבוהים.
ואיפה בדיוק יכבסו?אני שוב חוזרת על ההצעה להיפרד מחדר הכביסה (או לתכנן אותו בצורה אחרת)
חבל, יכול להיות כאן מטבח מרווח וכיפי
מה?לדעתי נכון יותר!
ואיפה בדיוק יכבסו?
יטפלו בכביסה?
ישימו את כל חומרי הנקיון והכביסה?
זה לא דירה בבניה שאפשר לשנות את כל חלוקת החלל
ואני לא חושבת שאפשר להסתדר בלי פינה מוגדרת לכביסה
והולכת לי פינה שלמה לאיחסון?את המעבר למטבח פסח הסתרתי ע"י דלת ארון מטבח (יראה המשך של קיר הגבוהים, כמין מזווה רחב).
כן, את כביכול "מפסידה" פינה (את יכולה לנצל אותה מהצד השני אם זה מסתדר לך עם התכנון שם).והולכת לי פינה שלמה לאיחסון?
היכן מיקמת את המקרר - בכניסה (מאחורי החדר כביסה?
זה כיוון שלא חשבתי עליו - נשקול אותו
תודה רבה!
מצטטת את ההודעה שלךהרעיון הזה כולל העברה של חדר הכביסה לצד שירותי האורחים.
את המעבר למטבח פסח הסתרתי ע"י דלת ארון מטבח (יראה המשך של קיר הגבוהים, כמין מזווה רחב).
כך המטבח מחולק לשניים - חלק שמאלי ארונות גבוהים, חלק ימני משטחי עבודה ואכילה רחבים ונוחים.
את החלון ודלת היציאה למרפסת החלפתי בויטרינת הזזה, כך שיכנס יותר אור והמטבח יהיה יותר מאוורר וגם הרחבתי את הכניסה למטבח כדי שלא יורגש שעוברים במסדרון צר כדי להכנס אליו ושהוא יהיה יותר חלק מהבית (כמה שניתן).
צפה בקובץ המצורף 513864
זה לא ככ בעיה כי אפשר לעשות גם ישיבה בגובה רגיל של שולחן - לאו דוקא על השיש עצמואיך זה פרקטי? ילדים שיושבים ואוכלים לא פותחים תברז תוך כדי?
זה אני גם לא מבינה ולכן אני מנסה להימנע מהתכניות האלו...ובכלל מה עם מייבש כלים מעל הכיור? איפה שמים את הכלים לאחר שטיפה? חייבים לנגב מיד?
אני תוהה לעצמי כל פעם שאני רואה תוכניות כאלו, אם זה לא מתאים רק לקטלוגים...
זה לא ככ בעיה כי אפשר לעשות גם ישיבה בגובה רגיל של שולחן - לאו דוקא על השיש עצמו
זה אני גם לא מבינה ולכן אני מנסה להימנע מהתכניות האלו...
אבדוק אפשרויות נוספות עפ''י הרעיון של @eden7115 עם החדר כביסה ליד השירותים
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים