- הוסף לסימניות
אפשר גם ללחוץ F12 או CTRL + SHIFT +i ואז באלמנט של הסרטון מופיעה כתובת בסיומת MP4 וכדו', תפתח אותה בחלון חדש, ושם יש לך אפשרות בכפתור ימני לעשות שמור וידאו בשם, (בהרבה סרטונים הם עצמם מאפשרים בכפתור ייעודי לשמור).עם idm
אפשר גם ללחוץ F12 או CTRL + SHIFT +i ואז באלמנט של הסרטון מופיעה כתובת בסיומת MP4 וכדו', תפתח אותה בחלון חדש, ושם יש לך אפשרות בכפתור ימני לעשות שמור וידאו בשם, (בהרבה סרטונים הם עצמם מאפשרים בכפתור ייעודי לשמור).עם idm
לא יותר קל ופשוט עם idm?אפשר גם ללחוץ F12 או CTRL + SHIFT +i ואז באלמנט של הסרטון מופיעה כתובת בסיומת MP4 וכדו', תפתח אותה בחלון חדש, ושם יש לך אפשרות בכפתור ימני לעשות שמור וידאו בשם, (בהרבה סרטונים הם עצמם מאפשרים בכפתור ייעודי לשמור).
מ idm ?? זה קליק אחד, אתה רוצה שהוא יכין לך גם קפה?יש דרך יותר פשוטה?
תוסף לכרום או לאדג' , אחרי שאתה מתקין אותו, ליד כל סרטון תופיע לך אפשרות להוריד, זהו פשוט וקל.פשוט אני לא יודע מה זה idm ואיך עובדים איתו
אדרבה אולי תסביר לי
הנה "בחינם" , בסיום ההתקנה תיכנס לדפדפן ותאשר את הוספת התוסףאני מבין שזה לא חינמי ואני לא מעונין לשלם על זה
חסום בנטפרי
יש משהו אחר?
הסיסמה לחילוץ: 12345גם חסום
מוזר זה מג'יקוד, אבל בכל מקרה הנה התוכנה.תודה, אבל נטפרי לא נותן לי להכנס לאתר הזה בכלל
ברור, כי זה פרוץ, תשבית אנטי וירוס לפני ההורדה (אחרי ההתקנה הוא לא עושה בעיות)כשאני פותח את הקובץ האנטי וירוס (של וינדוס)
כותב לי שהוא מזהה איום בחומרה גבוהה
אז תחפש בחנות התוספים , idmהתקנתי ופתחתי את הדפדפן ולא קורה כלום
מג'יקוד כבר מזמן נחסם בנטפרי (כלומר צריך לשלוח כל פעם לבדיקה)מוזר זה מג'יקוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים