אפשר קצת יותר מפורט?... איזה שרת? שרת אחסון שלי? אין דרך יותר קלה, בלי להתקין כלום, רק לגלוש דרך מישהו אחר.נכתב ע"י KingYes;828314:מתקינים פרוטוקול Proxy על שרת.
אני צריך משהו חד פעמי. פשוט יש לי בעיה עם DNS, שאחרי שהעברתי את האתר נראה שחלק מהגולשים מגיעים לשרת הישן וחלק לחדש, וזאת לאחר 72 שעות. לכן בשביל לבדוק את הענין, רציתי לנסות להכנס כאילו ממקום אחר.נכתב ע"י KingYes;828403:חפש free proxy.. ספק אם תמצא משהו שעובד בצורה אמינה והרבה זמן..
הבעיה היא שרימון לא נותן לי לראות את הדף הזה של גוגל, בטענה שיש שם תכנים שאינם ראויים (אפשר לחשוב, מה כבר חיפשתי...) אותו דבר קורה לי לגבי ההמלצה של @אחד העםנכתב ע"י KingYes;828403:חפש free proxy.. ..
זה הרגל מטוויטר או אינסתגרם? או בכלל פייסבוקנכתב ע"י s976;828413:אותו דבר קורה לי לגבי ההמלצה של @אחד העם![]()
נכתב ע"י אחד העם;828493:זה הרגל מטוויטר או אינסתגרם? או בכלל פייסבוק![]()
נכתב ע"י wmw;828734:תעשה FLUSHDNS שזה מוחק את הרישומים של ה DNS מה CACHE
בווינדוס פותחים קונסול [CMD - העמוד השחור עם שורת פקודה]
ואז מקלידים C:\> ipconfig /flushdns
או
C:\> net stop dnscache
C:\> net start dnscache
בלינוקס הפקודות הן
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> [~]# cd /etc/rc.d/init.d
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> [/etc/rc.d/init.d]# ./nscd restart
במק הפקודות הן:
בטייגר :
$ lookupd -flushcache
בליאופרד:
$ dscacheutil -flushcache
כמובן שהדולר בורח ימינה וכו', וכמובן שלא מקישים את ה C נקודותיים אלא רק את הפקודה
אבל אני מקווה שזה מובן.
s976, אכן התלבטתי, אך הסקתי שאנשים כאן מודעים למעשיהם, ואם כך זאת אני מקבל את דבריך, אין אפוטרופסין....נכתב ע"י s976;828604:נראה לי שכדאי שתערוך את ההודעה שלך ותמחק את הלינק לתוכנה, כי עמה כל הרימון הזה לא שוה כלום.
נכתב ע"י uda;828950:לא תמיד הבעיה במחשב מקומית, לפעמים הבעיה בהגדרות של שרת ה-DNS המקורי שהחזיק את הדומיין עד לשינוי, קיימת הגדרה של זמן רענון, בעצם כמה הגדרות, וספקי האינטרנט לא "מושכים" מחדש את המידע רק פעמיים שלוש ביום, כך שאין הרבה מה לעשות.
פעם חשבתי שספקי האחסון צוחקים עליי כשהם כותבים שהעדכון יכול לקחת 24-48 שעות, התברר לי שזה נכון, לא בגללם אלא בגלל איך שהמנגנון עובד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים