- הוסף לסימניות
אני שמה כל שנה גיליונות ניר, ומרגישה שזה לא פתרון אידאלי.
מה עושים אצלכם?
מה עושים אצלכם?
נכתב ע"י Sarah07;2515766:השנה קניתי מפת פלסטיק שקופה (קונים לפי מטר) ושמתי אותה בארונות ובמגירות.
יש מגירות שאני אוהבת להשאיר את הניר / מפה בתחתית לכל השנה, כמו במגירות של השימורים, כדי למנוע לכלוך.
זה פתרון מעולה גם למקרר, זה נצמד מעצמו ולא זז.
אולי טיפה יקר...
נכתב ע"י יפה;2515761:שקית אשפה בגודל מתאים.
משחילים את המדפים לתוך השקית, מחזקים עם קצת דבק.
רק בבקשה שקיות בהירות, שנה אחת השתמשתי בשקיות שחורות, וכל פעם שפתחתי את המקרר היה לי שחור בעיניים.....
נכתב ע"י sweet;2515755:אני קונה בחנויות "סטוק" למיניהם יש שם כמו גליל בצבע כסף (לא יודעת איך קוראים לחומר הזה)
זה חומר מבריק כזה, אני גוזרת ממנו בגודל של כל מדף ומדביקה עליו עם סלוטייפ רחב (קצת הרבה עבודה....) אבל זה מעולה!! אפשר לנגב את זה בקלות אם נשפך משהו ואני משאירה את זה גם בימות השנה..
נכתב ע"י מרשי;2515757:אני שמה מן רשתות פלסטיק עבות שמוכרים בחנויות לפני פסח
זה רק להניח, בלי עבודה בכלל
ואחרי פסח להוציא לשטוף ולאכסן לשנה הבאה
(מדובר על רשתות ממש עבות כחצ ס"מ)
נכתב ע"י Sarah07;2515766:השנה קניתי מפת פלסטיק שקופה (קונים לפי מטר) ושמתי אותה בארונות ובמגירות.
יש מגירות שאני אוהבת להשאיר את הניר / מפה בתחתית לכל השנה, כמו במגירות של השימורים, כדי למנוע לכלוך.
זה פתרון מעולה גם למקרר, זה נצמד מעצמו ולא זז.
אולי טיפה יקר...
נכתב ע"י אמא לשמונה;2515842:אני לא אוהבת להתעסק עם נילון נצמד, מלבד העובדה שחלק מהמדפים הם רשת.
הרעיונות שהבאתם מתאימים לי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים