נכתב ע"י chavi9;1242658:האמת לא נראה לי שאני מחדשת משהו אבל בכל זאת...
מדף עליון - כל הדברים הפתוחים מסוג מיונז, חרדל, סלטים וכו' + קנקן חלב בפינתו הקבועה.
חלבי במגירת החלבי, אם יש יותר מתכולת המגירה - במדף העליון.
במדף מתחתיו - סירים / קופסאות עם אוכל מבושל.
במדף התחתון - סלסלה עם מצרכים לאפיה וכו' כמו אגוזים טחונים, פרג, מליות שונות וכו', קופסאות אחידות עם פירורי לחם, אורז, פסטה וכו' - אריזות פתוחות שאני מעבירה לקופסאות.
מגירות תחתונות - אחת לפירות ואחת לירוקות.
על הדלת - מחולק אצלי לתאים כאלו די קטנים:
ביצים, תא אחד לשקיות חלב שבמלאי, תא אחד תרופות וכו'
במדף התחתון בקבוקים - משקאות, רטבים וכו'
נכתב ע"י גלבוע;1242664:החלבי בסלסלה גדולה, בפינה השמאלית שמעל המגרות.
המגרות לירקות, המדף הימני שמעל המגירות לפירות.
אוכל מבושל בעיקר במדף העליון, כשנגמר המקום יורדים קומה.
במגרה הקטנה העליונה שמים חבילות פתוחות של קוסקוס, פסטה וכדו.
במדף שמתחת קמח תפו"א, שמרים, קוקוס פתוח וכדו'.
קנקן החלב בדלת, עם כל הבקבוקים.
ביצים בדלת, יש להם תאים.
תבלינים מתחת להם.
מרגרינה ושוקולד לאפיה, במידה ויש, בתא העליון של הדלת מצד ימין.
חרדל ומיונז בתא העליון של הדלת מצד שמאל.
המפה להמלצה בלבד
הרעיון המרכזי - מקום קבוע לכל דבר. תמיד.
נכתב ע"י l222;1242689:לי קוסקוס ושוקולד אפיה ותבלינים למינהן חוץ מרטבים, מקומם לא במקרר...
נכתב ע"י GRN;1242707:מאוד מומלץ לשמור תבלינים במקפיא, למניעה התלעה.
נכתב ע"י GRN;1242707:מאוד מומלץ לשמור תבלינים במקפיא, למניעה התלעה.
נכתב ע"י l222;1242709:אף פעם לא התליע לי...
נכתב ע"י l222;1242709:אף פעם לא התליע לי...
כל הדברים הפתוחים אני מכניסה למקררנכתב ע"י l222;1242689:לי קוסקוס ושוקולד אפיה ותבלינים למינהן חוץ מרטבים, מקומם לא במקרר...
גם אני שומרת במקפיא אבל בד"כ הוא עמוס אני לפחות שמה במקררנכתב ע"י GRN;1242707:מאוד מומלץ לשמור תבלינים במקפיא, למניעה התלעה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //