נכתב ע"י פוינט;1242867:הרעיון לארגן בסלסלות הוא נוח ונחמד...
רצוי לעבור על המקרר לפחות פעם בשבוע,
מוציאים מנגבים מדף, רואים תאריכי תפוגה ומרעננים.
מדובר במקום דינמי של אוכל, והוא חייב להיות נקי והגייני.
מגירת הירקות יוצאת לפני הכנסת הקניה החדשה, בודקים מה טרי מה לא כ"כ, מכניסים את החדש למטה והפחות טרי למעלה.
כך חוסכים המון, משתמשים בכל מה שקנו, גם אם זה במטרה להציל את הנשאר.
קראתי פעם שאחוז גדול ממה שנקנה ומוכנס למקרר, הולך לאיבוד בגלל חוסר תשומת לב, וחבל...
גם את הילדים שמכניסים את הקניה, אפשר ללמד לבדוק את התכולה שבמקרר לפני שמכניסים דברים חדשים, לשים את הקניה החדשה מאחור ואת הישן להביא קדימה.
גם ל יהירקות היו מתקלקלים מהר, למדתי מחברה לאחסן את הירקות בתוך השקיות שלהם, בתנאי שהם יבשות. זה עובד! ירקות כבדים למטה, ירקות עלים למעלה באופן מאוורר ולא דחוס.
נכתב ע"י יאיר;1242866:לי יש מקרר שלח שראפ והירקות מתקלקלים בא מהר
איך אתם מאכסנים את הירקות כדי שלא כל שבוע נזרוק את הנשאר, יש טיפים נשמח לשמוע
כמה ימים בארון כשהחבילה מספיק טריה, לא קורה כלום.נכתב ע"י sari93;1242868:לא ידעתי שחבילות פתוחות של פסטה/קוסקוס וכו' צריך לשמור במקרר
למה לא טוב בארון?
נכתב ע"י GRN;1242707:מאוד מומלץ לשמור תבלינים במקפיא, למניעה התלעה.
נכתב ע"י אסתר;1242927:בדר"כ לא יוצא לי להקפיא. ב"ה יכולה ללכת חבילה ליומיים, ומיום ליום זה נשמר יופי במקרר.
מה שכן, אטריות למרק של ליל שבת אני מבשלת מלכתחילה בשביל להקפיא. יותר קל לי להוציא שקית מהמקפיא ולהניח על הסיר שעל הפלטה, מאשר לבשל כל שבוע, את החופן שצריך.
פסטה עם פרורי לחם (הנקראת בלעז 'שלישקעס') מצוינת בהקפאה.
נכתב ע"י חחח;1243359:קניתי קופסאות של טפאואר לאכסון ירקות, לא זול אבל שווה. הפסקתי לזרוק!!אני שמה בה בעיקר מלפפונים והם נשארים כאילו נקטפו עכשו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים