life is good
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
יש לי כמה שירים שאני מעוניינת לעשות מהם מחרוזת, מישהו יכול לעזור לי בזה? אולי יש איזו תוכנה שעושה? או שצריך מישהו מיקצועי?
תזכו למצוות!
תזכו למצוות!
פורמט פקטורי אני חושביש לי כמה שירים שאני מעוניינת לעשות מהם מחרוזת, מישהו יכול לעזור לי בזה? אולי יש איזו תוכנה שעושה? או שצריך מישהו מיקצועי?
תזכו למצוות!
אפשר קצת יותר פירוט? איך בדיוק ?פורמט פקטורי אני חושב
ללחוץ ממזג אודיואפשר קצת יותר פירוט? איך בדיוק ?
במה יש את זה?יש בה חיסרון שבמעבר יש קליק קטן (ניתן לשמוע כשיש מעבר שקט בין ההקלטות).
האם יש תוכנה (לא אתר. לא סומך על הבטחות של אבטחה) שמחליקה את המעבר בלי קליק?
בפורמט פקטוריבסוגיא המדוברת.
א. כמובן.בפורמט פקטורי
א. זה תוכנה זה לא אתר
ב. זה לא עושה שום קליק
תפתח את זה בתוכנה של מוזיקה ותראה את המדדיםא. כמובן.
ב. קשה לשים לב.
לבעלי אוזן חדה. ושוב, כשיש סיום שקט להקלטה.
תכלס, יש משהו?תפתח את זה בתוכנה של מוזיקה ותראה את המדדים
יש פעמים שבשרים מסוימים יש משהו בסוף ורק שומעים את זה שמחברים את זה למשהו אחר או שעושים לא המשך
תנסה טיפה לחתוך את הסוף ואז לחבר
אתה הראשון שאומר לי את זה ואני מסביר לך למה זה יכול לקרותתכלס, יש משהו?
התעייפתי.
סליחה על הקוצר רוח.אתה הראשון שאומר לי את זה ואני מסביר לך למה זה יכול לקרות
זה לא קשור לתוכנה אם לא הבנתה את זה
כנראה שלא הבנתה אותי צדיקסליחה על הקוצר רוח.
מצרף דוגמא.
בין שניה 2 ל-3
זה קשור לקובץ שאתה משתמשזה לא קשור לתוכנה
אמין???כנראה שלא הבנתה אותי צדיק
זה קשור לקובץ שאתה משתמש
ואזוב קליק בשמע
תפתח את הקובץ הזה ותסתכל על המדדים שלו אם יש שם משהו שזז
זה הרבה הרב יותר אמין
תנסה לשכפל את הקובץ השקט הנ"ל ולמזגם יחד.זה קשור לקובץ שאתה משתמש
אולי אולי תנסו לחבר אולי בתוכנה של מצגות, ואח"כ להמיר לשמע, לא מבינה בזה יותר מידי בהצלחה ותודה @גיחצי שפומפהתנסה לשכפל את הקובץ השקט הנ"ל ולמזגם יחד.
ותראה שגם אצלך בחיבור בין שתי ההקלטות המקוריות מגיע הקליק החמקמק שלי.
מפלאי תבל והטכנולוגיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים