- הוסף לסימניות
אני באתרוג וזה פתוח לי
אתה רשום לנטו שלי?
אני באתרוג וזה פתוח לי
אני באתרוג וזה פתוח לי
אני באתרוג וסגור לי.
דרך אגב, אם כבר מעלים את הדברים לדיון, אני שוקל ממש ברצינות לעבור לנטפרי. מלבד החסימות המטופשות שלהם על כלום, הסינון באתרי התמונות הוא זוועה. את מה שצריך לטשטש הוא לא מטשטש (כדוגמת אישה סינית מחזיקה ספר) ואת מה שלא צריך הוא כן (כדוגמת אותו הספר לבדו).
זוועת עולם מה שהולך שם.
מעינן אם בכלל תהיה תשובה. אם משהו יקבל שיעלה את זה לפה בבקשה.הצעה: שכל המאותרגים כאן ישלחו מייל ל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ויצרפו את הקישור לדיון הזה פה.
אני לא יודעאתה רשום לנטו שלי?
מוזר ---
אני שלחתי בקשה במייל לאתרוג ורימון (על אף שאני לא לקוחה שלהם)
ותוך שלוש ימים האתר נפתח לרווחה ---
אני לא באתרוגשלחתי לאתרוג פעמיים תלונה עם קישור לאשכול הזה. ואם נראה לכם שקיבלתי תגובה, רואים שאתם לא באתרוג.
מנסה עכשיו. אם בזכותך זה יקרה, כדאי לשקול קריירה בתחום מתאם חסימותאני לא באתרוג
אבל רוב הסיכויים שהם לא העיפו אפילו מבט על האשכול הזה.
מי שאחראי על לקבל את התלונות מטפל במה שהוא יכול להעביר לביצוע.
כלומר אם יש בקשה" נא לעשות X"
רוב הסיכויים שיבדוק למה המתלונן ביקש זאת
ואם זה אפשרי מבחינת החבר הוא מעביר את זה למישהו שטכנית יכול לבצע את המשימה.
אם התלונה היא בנוסח "ביקשתי כמה פעמים למה אתם לא פותחים אתרים ולמה וכו'
בתוספת קישור לאשכול של תלונות"
כל עוד אין שורה תחתונה - מה בתכלס הלקוח רוצה שיעשו (ולא לנסות להבין מה הוא רוצה)
התלונה הזו לא תזכה להתייחסות.
אז פשוט במקום להתלונן "למה לא פותחים לי את האתר?"
תדרשו "נא לפתוח לי את האתר הזה".
זה עובד ביותר מ90%.
הצלחות!
בעז"ה.כדאי לשקול קריירה בתחום מתאם חסימות
אני לא באתרוג
אבל רוב הסיכויים שהם לא העיפו אפילו מבט על האשכול הזה.
מי שאחראי על לקבל את התלונות מטפל במה שהוא יכול להעביר לביצוע.
כלומר אם יש בקשה" נא לעשות X"
רוב הסיכויים שיבדוק למה המתלונן ביקש זאת
ואם זה אפשרי מבחינת החברה הוא מעביר את זה למישהו שטכנית יכול לבצע את המשימה.
אם התלונה היא בנוסח "ביקשתי כמה פעמים למה אתם לא פותחים אתרים ולמה וכו'
בתוספת קישור לאשכול של תלונות"
כל עוד אין שורה תחתונה - מה בתכלס הלקוח רוצה שיעשו (ולא לנסות להבין מה הוא רוצה)
התלונה הזו לא תזכה להתייחסות.
אז פשוט במקום להתלונן "למה לא פותחים לי את האתר?"
תדרשו "נא לפתוח לי את האתר הזה".
זה עובד ביותר מ90%.
הצלחות!
שמחים מאוד בשמחתך, בקרוב אצל כולם... המון הצלחה.תותחית על!!!! הם פתחו לי!!
אני חושב שלתועלת כולם, פשוט צריכים להפוך את זה למקצוע. שיהיה משהו שזה יהיה הכתובת שלו והוא יוכל לפתוח אתרים לפי הקשרים שלו אצל החסימות. מי שיכול "לעשות רעש" בנושא, תבוא עליו הברכה. יש המון אנשים שצריכים פרנסה, והנה מקצוע נוסף שיכול להוות עוד מקצוע לאנשים מהציבור שלנו.פתחתי אשכול שאנשים יבקשו עבורי.
הם ממש משהו. שיחה אחת איתם, שאלו כמה שאלות, וזה נפתח נהדר. מי יתן ויהיו דוגמא לחסימות אחרות.בנטפרי
פשוט ככה. טרטורים מפה ועד, על תוכן שאינו שנוי במחלוקת כלל שהוא כשר.מלחמה לכל דבר העניין הזה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים