- הוסף לסימניות
''שפכי כמים'' - מצלילים ווקאלים של האורגן שלי.
זה נשמע שאין שם מקצב ברקע?
''שפכי כמים'' - מצלילים ווקאלים של האורגן שלי.
כןמעניין איזה אורגן זה נראה מהתמונה נראה שזה pa4 הלא כן?
תודה על הפירוט! אז בעצם הקלטת כל הברה פעם אחת בלבד ואז שיכפלת ושינת את הפיצ'? מזה Vocaloid?עבדתי דרך האורגן בלי תוכנה ועם דגימות ווקאליות שדגמתי לתוכו ובניתי מהם מקצב ווקאלי מאפס והאורגן מעצמו משנה את הטרנספוזיציה לבד בהתאם לאקורד המנוגן, יש שם שתי דגימות מקבילות אחד של דו והשניה של דה ותכנתתי את הדגימה הזאת כך שתיהיה פד כפול דהינו שהצליל משתנה בהתאמה לעוצמת הלחיצה ותהפוך לדגימה אחרת הדגימות נערכו לפני כן על קיובייס (חישמול קצוות ומודולציה) הם גם קיבלו חיזוק קטן מVocaloid א"כ הוצאתי אותם בתור 7 צלילים אמצעיים (שנעשו עם מודולציה בקיובייס) לאורגן
אהבתי את ההרמוניות! בדקה 1:05 זה אקורד Bm7 בתוספת הצליל מי (Bm711) או שאני טועה?''שפכי כמים'' - מצלילים ווקאלים של האורגן שלי.
אז בעצם הקלטת כל הברה פעם אחת בלבד ואז שיכפלת ושינת את הפיצ'?
מזה Vocaloid?
זה סך הכל 16 מגה...יורד לי שעות
אתה מוכן לשלוח לי למייל בגמבו?
אני ישמח!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא יודעתזה סך הכל 16 מגה...
שולחלא יודעת
מציאות בפרצוף
אין לי דרייב, ואם זה שוקל מעט- אדרבה- שיהיה מייל רגיל
![]()
מידי, זה נגינת הקלטות.עדי נתנאלי בכמה ראיונות מדבר על דגימות שבנויות בשכבות.
מישהו יכול להסביר מה זה?
ואיך זה יושב קלידים האם ככמה הקלטות או כהקלטה אחת
ואיך האורגן יודע איזה שכבה אני מעוניין לנגן כרגע
והאם דגימות פנימיות של החברה של האורגן גם יש להם שכבות ואיך משתמשים בזה??
איך זה בימהה??מידי, זה נגינת הקלטות.
לאורגן יש 127 עוצמות, למשל בבניית ערכת תוף בקורג, יש אפשרות ל8 שכבות לכל קליד.
ואפשר להגדיר את ה8 שכבות, איזה צליל כל שכבה תהיה, ומאיזה עצמה עד איזה עצמה.
גם הצלילים של האורגן בנויים כך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //