אז מה, מה זה קשורנכתב ע"י שרינה;2421102:כמות התודות 15
כמות הצפיות 100...
שאלה שדורשת ידע בכימייה ולי אין..נכתב ע"י עזר כנגדו;2421526:במה זה שונה מספריי רגיל?
זה יצבע גם עץ בצורה יפה?
נכתב ע"י דינה די;2421591:אשמח להסבר למי שלא מבין אנגלית טוב...
מה היתרון של המוצר הזה...
נכתב ע"י אות לי;2421737:עוד אחד מהמקרים שעליהם נאמר "כל החיים לומדים - ומתים טיפשים"
נכנסתי עכשיו לחנות צבעים בשביל משהו אחר, מסוג החנויות שהמוכר לא רק מוכר..
הוא גם מבין מה הוא מוכר..
שאלתי אותו על הצבע הזה של יעקובי, הוא אמר לי שהוא טוב ועושה את העבודה אבל..
יש צבע טוב ממנו, קוראים לצבע X2 הוא מתאים לצביעת כל חומר,
יש לו בחנות כמה מדפים מלאים בגוונים של הצבע הזה כולל גוונים בגימור שנראה כמו אבן מוזייקה בהמון גוונים.
מיכל צבע כזה עולה 25 שקל
צילמתי גם:
נכתב ע"י אות לי;2421639:שאלה שדורשת ידע בכימייה ולי אין..
ככל הנראה זה צבע עם חומר מקשר שמצמיד את הצבע לפלסטיק,
לעץ זה בטוח יעיל אבל למה לך את זה לעץ?
לעץ יש אין סוף צבעים אחרים וזולים יותר.
נכתב ע"י גולדס;2421768:טוב גם לפורמייקה?
בטוח לא מתאים לבד.נכתב ע"י דינה די;2422996:יש מצב שיתאים לי לבד? בד סינטתי 100% או שזה מקשה את הבד?
אני מחפשת בנרות איך לצבוע ריפוד של עגלה שדהה!! חומר איכותי וטוב שלא ירד בכביסות
על משפט כזה אני נותנת כאן עונש...נכתב ע"י עזר כנגדו;2422160:אין לי סבלנות וכח
נכתב ע"י אות לי;2423059:על משפט כזה אני נותנת כאן עונש...
שידה מעץ כשאת רוצה לחדש את צריכה קודם כל לשייף בנייר זכוכית,
השיוף מסיר את הצבע הישן ומטשטש חריצים ושריטות בצבע
הוא משאיר את העץ מחוספס ומכין אתו לקבלת הצבע החדש
לצבעים האלה יש כבר חומר מקשר כך שזה חוסך לך שלב אחד בעבודה,
אבל רק שלב אחד..
נכתב ע"י אות לי;2422672:לכאורה כן.
נכתב ע"י גולדס;2423667:מקום שהיה מודבק פורמייקה על פורמייקה, כרגע נשאר רק הדבק מגע על שכבה אחת של פורמייקה, איך מסירים את הדבק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים