אשמח גם אני, כנ"ל.היה מהמם מהמם!! פעם ראשונה שהייתי במופע סיום שנהנתי בו באמת.
(אם אחת המפיקות נמצאת כאן יש לי כמה הערות קטנות באישי, דברים שרק חדי עין שמים לב וצרמו לי אבל לא ברמה בשביל להרוס את המופע)
הוא היה מושקע בטירוף!!!!!
גם אם עשיתי, ויש מי שתגיד 'אני כבר מכירה את הסיפור', זה דבר אחר לראות אותו במופע.הגעתי רק למופע סיום ונהנהתי מאודדד
היה מופע מושקע ברמה גבוהה ובעיקר עם מסר חזק לכל אחת
השילוב של סרט שצולם בלוקישנים מדהימים וקטעי דרמה ומחולות על הבמה היה מושלם!!!
מזדהה עם התגובה של @א-ירושלמיתאבל, עשית שם ספויילר לא קטן למי שלא ראתה ותהיה במופעים הבאים
מה בדיוק היה כמו המופע של שנה שעברה? זה לא התחיל לגרד אותו לא בסיפור ולא בביצוע.גם אם עשיתי, ויש מי שתגיד 'אני כבר מכירה את הסיפור', זה דבר אחר לראות אותו במופע.
פה זה רק תקציר, והרבה פחות.
ומי שבוחרת לא ללכת למופע 'כי @א-ירושלמית כתבה בפרוג והיא כבר מכירה'? הפסד שלה.
ישבה לידי אישה אתמול, במופע, והתלוננה כל הזמן ש'המופע הזה הוא כמו מה שהיה שנה שעברה ולא יפה שמביאים אותו דבר פעמיים', וכו' וכו' וכו'.
ובסוף היא עצמה כל כך נהנתה מהטכניקות, מהשירים, מהביצועים.
ועוד נ.ב.: חכם שומע פעמיים.
התוכניות בחדרי התוכן לא ממש היו מוצלחים.. הדוכנים נחמדים.. חזרתי הביתה וחשבתי על מה נדחפנו 2 טיטולים של פמפרס/ משחת שיניים פיצית ועוגיית אוראו.. סתם אם חושבים על זה מהצד...
בגדול הפקה מטורפת ומשקעת ראו שעבדו קשה שיצא מושלם התוכניות היו יכולות להיות יותר טובות.
פינת הנקה אכן הייתה חסרה מאד!
וגם אוכל..
התכוונת כשהלני...כשאליס נבוכה ומתביישת ממצבה העלוב - מסביר לה אביה שאף על פי כן היא חלק ממנו.
אם היית נשארת אולי היית יוצאת יותר באורותולא נשארתי לתוכנית סיום.. הגעתי ב11 בבוקר והיה כבר יותר מידי שעות על הרגליים ובלי אוכל;(
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים