- הוסף לסימניות
10.87US $ 57% OFF|TWS אוזניות טעינת תיבת אלחוטי אוזניות Bluetooth תואם 9D סטריאו ספורט עמיד למים אוזניות אוזניות עם מיקרופון|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
כמה זה דולר? בעברית...![]()
10.87US $ 57% OFF|TWS אוזניות טעינת תיבת אלחוטי אוזניות Bluetooth תואם 9D סטריאו ספורט עמיד למים אוזניות אוזניות עם מיקרופון|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יוצא- 4.10 ש"ח!!כמה זה דולר? בעברית...![]()
אולי תעשו צילום מסך של התגובות כי אני לא רואה תגובות בכללזה לא דוקא אוזניות בלוטוס בדולר זה יכול להיות גם יהלום בדולר... פשוט המוכר לא שולח כלום ולוקח את הכסף. ניתן לקרוא בתגובות למטה של הקונים כולם טוענים שהמוכר גנב אותם. חבל לנסות כי לא יגיע שום דבר. האוזניות האלו עולים כחמישים שקלים.
דווקא תגובות טובותזה לא דוקא אוזניות בלוטוס בדולר זה יכול להיות גם יהלום בדולר... פשוט המוכר לא שולח כלום ולוקח את הכסף. ניתן לקרוא בתגובות למטה של הקונים כולם טוענים שהמוכר גנב אותם. חבל לנסות כי לא יגיע שום דבר. האוזניות האלו עולים כחמישים שקלים.
הצלחתי לפתוח את התגובות ודווקא כולם מרוציםדווקא תגובות טובות
יש לו 4.9 כוכבים ו-13170 אלף הזמנות
לא איכפת לי לסכן 4 ש"ח (אולי הרווח שלו זה החישוב הזה שכולם עושים...)
אכפת לך לסכן 4 ש"ח?הצלחתי לפתוח את התגובות ודווקא כולם מרוצים
אז לקחת סיכון?
כי אני לא אזמין רק זוג אחד אני אזמין כבר לכל המשפחהאכפת לך לסכן 4 ש"ח?
אם\ לא אכפת לך, אז למה לא?
הם יכולים לקחת יותר ממה שכתוב?כי אני לא אזמין רק זוג אחד אני אזמין כבר לכל המשפחה
אבל השאלה אם הם יקחו באמת רק 4 ש''ח על כל זוג או יותר...
ואיפה זה כתוב?אל תסתכלי בתגובות האלה
חכי תראי מה כתוב בתגובות האמתיות של אנשים שקנו ולא קיבלו
ויש עוד הרבה...
צפה בקובץ המצורף 907382צפה בקובץ המצורף 907383
בסקירה כללית, מתחת לכל התמונות,ואיפה זה כתוב?
מבין כל התגובות?
ואיפה זה כתוב?
מבין כל התגובות?
איך רואים שזו חנות חדשה?עצם זה שזו חנות ממש חדשה וכבר יש לה אלפי קניות, מראה שמדובר בנוכל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים