- הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות שלכם... ורעיון לפתיח לסרטון.
אשמח ממש!
אשמח ממש!
יש לי גם---יש לי הצעה מעניינת בשבילך!
שלחי לי מייל לכתובת שבחתימה...
אני רק רוצה לשלוח לך רעיון ולא מעונינת להעלות אותו לכאןאני מעוניינת לבצע בעצמי את הסרטון.. מחפשת רעיונות לעריכה . תודה בכל אופן
אני מאוד אשמח להתרשםאני רק רוצה לשלוח לך רעיון ולא מעונינת להעלות אותו לכאן
אם את רוצה לראות רעיון ממש יפה תרשמי את כתובת המייל שלך
אני גם לא ממש מעונינת שזה יסתובב סתםלשלוח לך רעיון ולא מעונינת להעלות אותו לכאן
לאמא שלי יש יומולדת 60 ואנחנו בשאיפה להכין מצגת כחלק מכל התוכנית.אני גם לא ממש מעונינת שזה יסתובב סתם
רק מי שצריכה את זה באמת!! ולא לצורך הסקרנות
במחילה...
אין לי בעיה אפילו הוספתי וכתבתי:אמא שלי יש יומולדת 60 ואנחנו בשאיפה להכין מצגת כחלק מכל התוכנית.
(תוכלי לראות שפתחתי על כך אשכול לפני כמה ימים...)
ראיתי את האשכול הנ"ל ושיש לך משהו להתרשמות לכן אמרתי שאשמח להתרשם מדוגמאות
זה עזור לי ברעיונות להכנת המצגת
אבל אם זה מקשה מידי את לא חייבת... רק אם את יכולה ורוצה.
רשמי את כתובת המייל שלך ואשלח לך כמובן שאת לא מעבירה!!רק מי שצריכה את זה באמת!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>רשמי את כתובת המייל שלך ואשלח לך כמובן שאת לא מעבירה!!
מבינה אותך! צודקת לגמרי!!פשוט קיבלתי המון בפרטי שביקשו גם.....
הנה קליפ שעשינו לאמא היקרה כשהייתה בת 60. הנאה מובטחת:לאמא שלי יש יומולדת 60 ואנחנו בשאיפה להכין מצגת כחלק מכל התוכנית.
(תוכלי לראות שפתחתי על כך אשכול לפני כמה ימים...)
ראיתי את האשכול הנ"ל ושיש לך משהו להתרשמות לכן אמרתי שאשמח להתרשם מדוגמאות
זה עזור לי ברעיונות להכנת המצגת
אבל אם זה מקשה מידי את לא חייבת... רק אם את יכולה ורוצה.
הי לילה טוב,רק מי שצריכה את זה באמת!!
חמוד ממש. אהבתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים