יש לנו רכב נכה קיבלנו עיקול לחשבון על 20 דוחות חניה שונים (מציינת כי מעולם לא קיבלתי דוח על הרכב)
כנראה צילמו והלכו (רוב הדוחות ליד מעון ילדים שאסור לתת שם דוחות)
עירעתי דרך האתר של ירושלמי על הכל הבעיה שאני לא יכולה לחכות יש לנו עיקול
מה אפשר לעשות ?
ועוד שאלה למה הפקחים כ"כ סתומים לא רואים שזה רכב נכה? למה אני צריכה להתעסק בערעור עכשיו
בעיה מוכרת וידועה. יש מקרים בירושלים שהעיריה תקנה תקנה שמחריגה את מקום החניה ואז נותנת דו״חות גם לרכבי נכה. לגודמה במרכז העיר יש מקום המיועד לפריקה וטעינה, מקום שבכל עיר אחרת רכב נכה לא היה מקבל דו״ח ובירושלים כן. אישית עירערתי כמה פעמים על הנושא ולא באמת עזר לי...(פעמיים המירו את זה לאזהרה) מאז אני פשוט, למרות הקושי הגדול, נמנע מלחנות במקומות מסויימים בירושלים למרות שהרכב הוא רכב נכה....
בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור ריהוט שמגדיר מחדש את איכות החיים בבית.