נכתב ע"י bbr;2399636:http://www.prog.co.il/showthread.php?t=182568&highlight=אושפיז
תודה. קישוט מדהים
סליחה, גם גילוף בקל קר, ועל זה משחת עיצוב בשביל המרקם.
בתמונה שבקישור זה אבנים גדולות אז זה יותר שטוח אבל אפשר לעשות שיותר יבלוט.[/QUOTE
זה יפה ומהמם! .אבל אם אני רוצה מקרטון אפשר?
את יכולה להסביר לי איך עשית
אולי אדביק קלקר על קרטון?
נכתב ע"י bracha;2399714:רותי למה את חייבת קרטון?
בקלקר את מקבלת ממש צורת אבן.
יש עוד אפשרות שדוקא נראה לי תאהבי אותה
לוקחים קופסת גפרורים
ממלאים אותה במעט חול לח.
יוצרים עם האצבע גבשושיות.
ואז שופכים מלמעלה גבס.
את מקבלת בעצם אבן ירושלמית, גם מחוספסת במרקם, בגלל החול, וגם צורה של אבן בגלל הגבשושיות שיצרנו בחול.
את יכולה להדביק את האבנים על קרטון, וקיבלת קיר יפיפה.
קחי בחשבון שזה כבד!! כי זה גבס.
בהצלחה.
נכתב ע"י בתיה G;2399761:מה עם ספריי מתנפח?
יש לך תמונה ?נכתב ע"י ואקום;2399887:שקיות חומות של פלאפל ממולאות בנייר גרוס.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2400066:אפשר גם בתחבושות גבס וצביעה אחרי שזה מתייבש
נכתב ע"י bbr;2399636:http://www.prog.co.il/showthread.php?t=182568&highlight=אושפיז
סליחה, גם גילוף בקל קר, ועל זה משחת עיצוב בשביל המרקם.
בתמונה שבקישור זה אבנים גדולות אז זה יותר שטוח אבל אפשר לעשות שיותר יבלוט.
נכתב ע"י רותי12;2400123:זה בדיוק המראה שאני רוצה לקבל. אז את יכולה יותר לפרט איך עשית?
המשחת עיצוב כבדה? היא באה בצבע לבן?
אם היא נדבקת לקלקר מסתמא תדבק לקרטון...לא?
מחכה לשמוע ממך...
נכתב ע"י bracha;2400135:רותי, משחת עיצוב היא גם יקרה בשביל משהו ענק.
את יכולה להשתמש בשפכטל אמריקאי זה כמעט אותו דבר, ולדעתי יהיה לך יותר קל להשתמש בו.
את יכולה להשתמש גם בחומר עוד יותר זול - 'קלסימו X'
לדעתי את תתאהבי בו, כמו שאני התאהבתי בו.
הוא מצד אחד מתנהג כמו גבס, מצד שני יש לו קצת יותר חוזק, וקצת יותר זמן ייבוש, מה שנותן לך את המרווח זמן להתעסק איתו ולעצב אותו בדיוק כמו שאת רוצה.
וזה לא יהיה מאד כבד כי זה לא עם הרבה עובי, רק מרקם.
מצד שני לא תוכלי לקבל את הרווחים היפים שבין האבנים, כי את זה עושים בקלקר עצמו.
ועוד דבר, כל המשחות האלה הם על בסיס מים, יש לי פחד שהקרטון יתרטב קצת והוא קצת ישנה את הצורה או משהו.
כדאי שתנסי על קרטון קטן, לראות איך זה מתקבל, ואם זה נדבק או לא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים