אני לא מבין את העליהום, ברור שהוא לא העלה לפה תמונה בשביל לראות את הצילום מיוחד, אלא את המצב שניתן לראות בראות טובה למרחק רב.נכתב ע"י tamiro;352528:מעניין שכולם מדברים כאן על הכל מלבד התמונה...
לא מבין מה בחרת להראות כאן
התמונה שרופה לחלוטין, הקומפוזיציה כאן משעממת
והנקודה הלבנה שם בסוף יכלה להיות גם ציפור....
נראה לי שהוא פשוט בחר להראות לנו עד כמה מדהים שמביתר ניתן לראות דברים שבאשקלון, מה רע?
תשמע, גם מהבית שלי רואים את הארובות הללו
כך שאם אתה בוחר לצלם משהו ולהציג אותו תשקיע קצת יותר בצילום עצמו
השאלה היא איפה אתה גר, ואם זה באמת מיוחד
כרגע זה נראה סתם...
נכתב ע"י 2OR;352564:אני לא מבין את העליהום, ברור שהוא לא העלה לפה תמונה בשביל לראות את הצילום מיוחד, אלא את המצב שניתן לראות בראות טובה למרחק רב.
העם אתך.נכתב ע"י tamiro;352566:זה לא פורום שיתוף חוויות
בשביל זה יש פייסבוק, מסנג'ר ודברים דומים
זה פורום צילום מקצועי (או לפחות אחד שמצהיר על עצמו ככזה)
נכתב ע"י tamiro;352566:זה לא פורום שיתוף חוויות
בשביל זה יש פייסבוק, מסנג'ר ודברים דומים
זה פורום צילום מקצועי (או לפחות אחד שמצהיר על עצמו ככזה)
נכתב ע"י 2OR;352571:צודק.
אבל תראה בזה מחמאה, שהמשתמשים רואים כאן את המקום ה'ביתי' וה'חוויתי' שלהם.
תטען בצדק שזה לא מתאים לפורום צילום מקצועי, אבל אני חושב שבהחלט יש בזה מחמאה לאכסניה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים