- הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;336325:אני רואה פיתאום הוספתה את האופציה הזאת מה זה???
שמעתה פעם על http://www.netpay.co.il/site_heb/main.asp
לא מכיר את האתר הנ"ל
ומהסתכלות מהירה...לא ברור מה המחרים\עמלות...
נכתב ע"י photosbyrik;336325:אני רואה פיתאום הוספתה את האופציה הזאת מה זה???
שמעתה פעם על http://www.netpay.co.il/site_heb/main.asp
כנסי לחשבון שלך ולחצי על Request Moneyנכתב ע"י photosbyrik;336328:תישלח לינק לזה.
פשוט המשפט האחרון זה ניראה שאתה שולח חשבונית הם יסבירו להם איך לשלם בפייפל.
שלחתה פעם למישהוא שאין לו חשבון?
ודרך אגב טל גם גרה בביתר ולהרבה אנשים בביתר אין אימל (מניסון שהם חייבים אצלי אינטרנט ליבחור תמונות, אבל בסוף מוצאים שכנים או חברים או מי שרוצים)
על הכרטיס שלי כתוב בגדול valid only in israel (אולי לא בגדולנכתב ע"י photosbyrik;336330:ודרך אגב עוד בעיה של פייפל זה שעם יש למישהוא כרטיס אשרי ישראלי שהוא לא בין לאומי הוא לא יכול להישתמש בזה!
נכתב ע"י yitzy;336332:כנסי לחשבון שלך ולחצי על Request Money
ויש עוד מידע כאן
לא יודע מה להגיד לך לגבי לקוחות שאין להם אימייל....אולי שגם ימצאו לזה שכנים...
על הכרטיס שלי כתוב בגדול valid only in israel (אולי לא בגדול)
זה לא מונע ממני להשתמש בו ב paypal או אפילו באתרים אחרים בחו"ל (לדוגמא B&H)
*וזה לא הכרטיס היחיד שעבד לי...
נכתב ע"י photosbyrik;336333:דרך אגב שלחתי מאחשבון שלי לאימל שאין לי בו חשבון והוא לא נותן לי אופציה לשלם בלי להירשם לפייפל.
נכתב ע"י yitzy;336334:אוקיי, גם אני ניסיתי
אז כן, יש חלון גדול של LOG IN
אבל שימי לב למה שהידגשתי בצהוב
(וגם לחצתי על הלינק..שמוביל לדף להכנסת פרטי הכרטיס אשראי...)
מניסיוני זה אחרת...נכתב ע"י photosbyrik;336331:לא הם לא כותבים את זה אבל אני יודעת שזה קשור לכמות הכסף שעובר שלחתי להם אימל וניראה מה הם אומרים.
לא מכיר לא יודע...נכתב ע"י photosbyrik;336331:שמעתי עליהם מימישהוא שמישתמש בהם אבל לו יש אתר שקונים בו אז כשלוחצים שלם זה עובר דרך כאן אבל לי באתר אין שלם אלה אני יצתרך לקחת מיספרי כרטיסי אשרי ועם זה כך הלקוחות לא חייבים אימל ולא כלום אלה לתת את המספר אשרי ואני מכניסה לכאן וזה עובר... אבל קודם אני ידבר איתם ויברר יותר.
....נכתב ע"י yitzy;336336:מניסיוני זה אחרת...
לא מכיר לא יודע...
כפתור ,שלם' אפשר גם דרך paypal
לאנשים בלי אימייל, יכול להיות שלאתר הנ"ל יש יתרון - אם באמת הלקוחות יכולים לתת לך את המספר ואת תעבירי
נכתב ע"י photosbyrik;336335:מוזר לי הוא לא נתן אופציה כזאת אולי שלחתי בדרך אחרת.
שלחה בדרך מיוחדת?
נכתב ע"י טלTAL;336391:תודה על הרעיון של התשלום באינטרנט.
האם יש אתר גם בעברית? כי האנגלית שלי ברמה בסיסית ואני לא בטוחה שאצליח להסתדר.
נכתב ע"י רבקה אריאל;340918:אני מקפיצה כדי לספר על מקרה שקרה לי היום:
לפני כמה חודשים קבעו איתי לצלם בת מצוה, כולל הזמנת אלבום מעוצב. התאריך הוא היום.
היום התקשרתי לצלמת הוידאו של האירוע, שהפנתה את המשפחה אלי, כדי לתאם הגעה, והיא אמרה לי: "אה, הם לא הודיעו לך?? הם ביטלו מזמן! הם מצאו מישהי שתעשה להם גם סטילס וגם וידאו ביחד." <עלק.>
התקשרתי למשפחה, והם אישרו שהאירוע בוטל וכנראה שכחו להודיע לי.
אם הייתי לוקחת רבע ממחיר החבילה בזמן הסגירה - הם בחיים לא היו שוכחים להודיע לי על ביטול.
באסה!
נכתב ע"י רבקה אריאל;340918:אני מקפיצה כדי לספר על מקרה שקרה לי היום:
לפני כמה חודשים קבעו איתי לצלם בת מצוה, כולל הזמנת אלבום מעוצב. התאריך הוא היום.
היום התקשרתי לצלמת הוידאו של האירוע, שהפנתה את המשפחה אלי, כדי לתאם הגעה, והיא אמרה לי: "אה, הם לא הודיעו לך?? הם ביטלו מזמן! הם מצאו מישהי שתעשה להם גם סטילס וגם וידאו ביחד." <עלק.>
התקשרתי למשפחה, והם אישרו שהאירוע בוטל וכנראה שכחו להודיע לי.
אם הייתי לוקחת רבע ממחיר החבילה בזמן הסגירה - הם בחיים לא היו שוכחים להודיע לי על ביטול.
באסה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים