לא חוקי שמורה נותנת לתלמידות תרופה אם זה לא מוסד לימודי שכולל מגוריםיש לי ניסיון עם הרבה תלמידות...
1. לשים בכף טיפה מים ולחכות שימס ואז לערבב.
2. לרסק קטן כמה שאפשר ולפזר מעל כפית שוקולד למריחה/ ממרח מתוק האהוב על הילדה.
3. אם יש כמה שצריכות לבלוע- אני בד''כ עושה להם ''תחרות'' מי בולעת ראשונה. עובד מצוין!
4. גם שעון חול קטן של 1 ד', עוזר להמריץ את הקצב..: תלמידה שבולעת ראשונה- בוחרת מתי לקחת לה הפסקה תוך הזמן של שעון חול של 10 ד'- שזה השעון חול הכי גדול בכיתה..
זה ממש מגביר מוטיבציה להתגבר על הקושי ולבלוע.
מניסיון!
גם לא חוקי לתת סטירה לילדה מתחצפת ולא חוקי הרבה דברים שבהוראת גדו"י כן עושיםלא חוקי שמורה נותנת לתלמידות תרופה אם זה לא מוסד לימודי שכולל מגורים
במוסדות של חינוך מיוחד המורות נותנות תרופותלא חוקי שמורה נותנת לתלמידות תרופה אם זה לא מוסד לימודי שכולל מגורים
יש מדבקות ריטליןמה ניתן לעשות לנערה שכבר בהיותה בת 10 הייתה מפריעה מאד בשיעורים וציונים נמוכים מאד ואובחנה בבעיית קשב וריכוז ואכן קבעו לה סוג של ריטלין ומינון אך הילדה (והיום כבר נערה) לא מסוגלת לבלוע כלום לא אקומול ואפילו לא שקד מרק וכל שכן לא רטלין שיש לו גם טעם כל שהו מר שמורגש ברגע הראשון. העצה לרסק ולערבב עם יוגורט פשוט לא הולך בגלל משהו פסיכולוגי שהיא "מרגישה" כדורים קטנים של התרופה (זה דמיון כי זה מרוסק 100 אחוז) ולא מצליחה לעשות את פעולת הבליעה כשיודעת שיש פה תרופה. ויש לה כבר ריאקציה קשה לכל הסיפור הזה
מה ניתן לעשות (אולי יש סירופ טעים???? מעולם לא שמעתי כל כזה דבר לריטלין)
בבית חולים מעייני הישועה,אני שמעתי שבבית חולים, שילדים צריכים לקחת הרבה כדורים, מלמדים אותם לבלוע את זה עם שתיה עם קש, כך הם לא מצליחים לשמור על זה עם הלשון וזה נבלע
אין כזה דבר במסגרות חינוכיות של בנות. רק בחיידרים...גם לא חוקי לתת סטירה לילדה מתחצפת ולא חוקי הרבה דברים שבהוראת גדו"י כן עושים
הקטע עם השעון צרם לייש לי ניסיון עם הרבה תלמידות...
3. אם יש כמה שצריכות לבלוע- אני בד''כ עושה להם ''תחרות'' מי בולעת ראשונה. עובד מצוין!
4. גם שעון חול קטן של 1 ד', עוזר להמריץ את הקצב..: תלמידה שבולעת ראשונה- בוחרת מתי לקחת לה הפסקה תוך הזמן של שעון חול של 10 ד'- שזה השעון חול הכי גדול בכיתה..
מניסיון!
אסור לעשות דבר כזה!! אם הילד יגלה את זה אח"כ הוא לא ייתן אמון יותר במבוגרים..אם הבעיה היא פסיכולוגית הרי שהמשימה היא לא לגלות לה שזה בפנים.
פשוט לתת לכל הילדים כוס שוקו בבוקר.
אולי כולם לוקחות?הקטע עם השעון צרם לי
כל הבנות אמורות לדעת מי לוקחת ?
את מורה בח"מ?יש לי ניסיון עם הרבה תלמידות...
מניסיון!
@מצב כפיתאני שמעתי שבבית חולים, שילדים צריכים לקחת הרבה כדורים, מלמדים אותם לבלוע את זה עם שתיה עם קש, כך הם לא מצליחים לשמור על זה עם הלשון וזה נבלע
מכירה כמה כאלו, חלקם מתמודד עם זה ע"י ריסוק הכדור, אחד בתוך טופי (בלי ללעוס) אחת שהגדילה לעשות לועסת בתוך הפה (מרררר.......)שמעתי פעם( לא בדקתי מקור) שיש אחוז מסוים וקטן מאד מהאוכלוסיה שבאמת לא יכול לבלוע כדורים.
מכירה אדם חזק וחסון שמסוגל להתמודד פיזית עם הרבה דברים שאחרים לא יעיזו לחלום,
אבל לבלוע כדורים הוא פשוט לא מצליח.
לא לעבוד עליהם פשוט לתתאסור לעשות דבר כזה!! אם הילד יגלה את זה אח"כ הוא לא ייתן אמון יותר במבוגרים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים