בבלוגים אין לי מושג.טוב, את כבר מעודדת--
איך באמת זה הולך? או שמצחיק לשאול ככה
לדעתי את יכולה לעשות שת"פ עם @שושי סירקיסחחח
אני פשוט כל כך דפוקה בליזום דברים טכניים- בלוגים ודברים כאלה, שאין סיכוי שזה יקרה נראה לי--
מרגיש מסובך ומורכב
כן, אני יודעת זה כבר מוגזם. וגם מצחיק.
אבל, השלג הזה כייף אמיתי למשחק, ילדים יכולים לבלות איתו שעות, ואין לו תחליף.
אז למה לא להעיז להכין אותו (להתנתק מכל האסוציאציות האחרות--) ופשוט להנות!!!
והלוואי שגיחצי שפומפה תתן לי עוד פעם לייק, ככה אני אתמקח איתה על השם הזה.
איך היא חשבה עליו ולא אני?????
צמר גפן יש לו תכונה אחרת מהספוג של הטיטול.
בטיטול יש כימיקליים שמאפשרי לנוזל להשתקע בתוך הספוג בלי ונשארים בתוכו בשונה מצמר גפן שבכמות גדולה של מים המים יזלו ממנו.
בבלוגים אין לי מושג.
ברשימת תפוצה - צעד ראשון זה לפתוח תיבת ג'ימייל יעודית, ולהזמין את כל מי שרוצה להצטרף לשלוח לך לשם מייל עם בקשת הצטרפות/המילה הצטרפות או משהו כזה. (מבחינה חוקית, כדאי לשמור את המיילים האלה, כי אם שולחים מיילים לאנשים בלי שהם ביקשו להצטרף זה מוגדר כספאם ולא חוקי, גם אם התוכן נפלא)
אחר כך יש כמה אפשרויות -
אחת היא לפתוח קבוצה בגוגל דרייב, לכל רשימת הכתובות (כדי ללמוד איך עושים זאת תכתבי 'פתיחת קבוצת גוגל דרייב' בגוגל, ותקבלי הדרכה מסודרת)
שניה היא מנוי בחברת דיוור. יש שפע של חברות כאלה, וחלקן נותנות לרשימות קטנות אופציה חינמית.
(יש גם חברה בחו"ל שנותנת גם לרשימות ענקיות אפשרות חינמית, והרבה משתמשים בשירותים שלהם, זו עם התמונה של הקוף) אבל שם, למיטב ידיעתי אין אפשרות לצרף קבצים, אז יהיה לך פחות רלוונטי....)
הייתרון של חברת דיוור הוא בעיקר אם את רוצה לעקוב מי פתח ומי לא, לפלח לקבוצות ועוד אופציות שעוזרות למי שרוצה להשתמש בזה ככלי שיווקי.
תקשיבי, את הזויה שאין דברים כאלו!!
מה זה?
מה זה?
אני חושבת שאת אוצר גדול לילדים האלו.
ואוצר גדול בשבילנו.
אל תפסיקי. בבקשה.
כל אשכול שלך הוא אוצר בלום!
אוי לא ואז אנחנו נפסיד אותך כאן
זה לא פייר
אלא אם תזכרי אותנו ותמשיכי להעלות לנו חומרים ורעיונות מדהימים שלך!!!
עשינו את זה
רוקנו כמה טיטולים
היתה פה חגיגה שאי אפשר לתאר!!!
יצירתי ברמות!
אהבתי את הרעיון.
אולי יש לך עוד רעיונות כאלו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים