- הוסף לסימניות
אני שטפת עם אמה
הרצפה יוצאת מבריקה
ניגוב אחרון עם סמטוט נקי
הרצפה יוצאת מבריקה
ניגוב אחרון עם סמטוט נקי
נכתב ע"י גולדס;1637929:אני שוטפת כמו הסבתא הפולניה שלי, שהיתה מסירה אבק מעל הארונות...
הדרך נראית מוזר, אבל כל מי שניסה - הודה שאין כמותה:
שופכים מים עם חומר על הרצפה, לוקחים מטאטא (שמוקדש רק לשטיפת רצפות ולא לטאטוא רגיל)
עובדים סביב כל החדר, על הפאנלים, בפינות - המטאטא לוקח את האבק מכל המקומות שהוא נדבק אליהם, גורפים היטב ומנגבים בסמרטוט יבש.
הרצפה מבריקה והאבק ממוגר סופית מהבית.
אחרי שמנסים - אי אפשר לחזור לשטיפה אחרת...
ממש לא מזמן עברתי לריצוף פורצלן, הרבה יותר קל לנקות אותו!!! כל ספונג'ה אני אומרת שהיה שווה כל שקל.נכתב ע"י bbr;1638035:גם אני שוטפת כך, חשבתי שכך כל העולם שוטף עד שאני קוראת את האשכול הזה ורואה כמה אנשים מסתבכים בסה"כ בשביל שטיפה...
דרך אגב, אין על הריצוף הישן והטוב של פעם, על פני כל הקרמיקות והפורצלנים היפים של היום.
עברתי מדירה שקומה אחת היתה עם קרמיקה וקומה אחת עם פורצלן, (וואי, וואי כמה ביררנו עליו) לדירה עם ריצוף של פעם, וזה פשוט תענוג כל הקטע של הנקיון, כמעט לא מתלכלך ואם כן כמעט לא רואים.
בדירה הקודמת הייתי צריכה כל היום לעשות ניגובים ושטיפות בשביל ש10 דקות אחרי הנקיון כבר לא ישאר ממנו זכר, היום אני שוטפת פעם בשבוע לכבוד שבת והבית כל הזמן נקי.
למה לא מייצרים היום ריצוף כמו של פעם רק שיהיה מרצפות ענקיות ודוגמאות יפות כמו הפורצלן, ואז נשים לא יצטרכו להשתעבד לניקוי הרצפות?!
נכתב ע"י גולדס;1637929:אני שוטפת כמו הסבתא הפולניה שלי, שהיתה מסירה אבק מעל הארונות...
שופכים מים עם חומר על הרצפה, לוקחים מטאטא (שמוקדש רק לשטיפת רצפות ולא לטאטוא רגיל)
עובדים סביב כל החדר, על הפאנלים, בפינות - המטאטא לוקח את האבק מכל המקומות שהוא נדבק אליהם, גורפים היטב ומנגבים בסמרטוט יבש.
נכתב ע"י ריקל;1637665:אז ככה,
1.כדאי לשפוך מים לבד על הריצפה ולגרוב- זה מוציא את כל הלכלכוך הראשוני.
2. מים עם אקונמיקה+פנטסטיק צהוב לנקוי כללי- עם מטאטא ככה לעבור טוב על הרצפות ולגרוב
3. מים עם חומר פוליווקס+פנטסטיק לרצפות לשפשף עם סמרטוט- הרבה מים ואז לגרוב טוב טוב
אח"כ לקחת את הסמרטוט המלוכלך ולשטוף במים נקיים
להעביר לדלי עם החומר ולסחוט טוב טוב ואז לייבש את הריצפה- רצוי פעמיים להעביר ייבוש!
וכמובן כל חדר בנפרד!
בהצלחה רבה!...
מצטרפת לנ"לנכתב ע"י bbr;1638035:גם אני שוטפת כך, חשבתי שכך כל העולם שוטף עד שאני קוראת את האשכול הזה ורואה כמה אנשים מסתבכים בסה"כ בשביל שטיפה...
נכתב ע"י אביגיל אינש;1638303:מה עושים שתצא רצפה מבריקה מבריקה?
נכתב ע"י גן חסידי;1638307:לכל השואלות
להלן סדר הניקיון
קודם כל מטאטא
מנקה חלונות(אם יש צורך)
אח"כ מכינה דלי עם מים חמימים+פוליויקס\פנטסטיק לרצפות
שופכת הרבה מים
בעזרת סמרטוט מפזרת את המים לכל עבר
אח"כ גורפת את המים
מיבשת עם סמרטוט יבש
ומחכה שהרצפה תהיה יבשה לחלוטין............
(ומחכה עד הפעם הבאה)
נכתב ע"י אביגיל אינש;1638312:בדיוק כך גם אני עושה!!
נוח וקל.. בלי הסתבכויות...
דרך אגב, יש לי כמה סמרטוטי מיקרופייבר ותמיד יש לי יבשים במלאי.
נכתב ע"י גן חסידי;1638314:אין לי כמה
יש לי מלא סמטוטים יבשים
25 לפחות(יש לי כמה גדלים-לחלונות לרצפה וכד)נכתב ע"י אביגיל אינש;1638317:מה זה "מלא"...?
נכתב ע"י גן חסידי;1638323:25 לפחות(יש לי כמה גדלים-לחלונות לרצפה וכד)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //