נכתב ע"י מוריה ח;916924:אפשר לעשות בכל חברה ולהתנתק.
(אין התחייבויות...)
נכתב ע"י פוינט ק גת;916935:קופצת על האשכול:
ברור לי שאין כזה דבר, אבל אולי זה הבמה להציע את הרעיון: אני מעונינת בחסימה מלאה לחלוטין, כלומר: מייל בלבד, אבל שבתדירות קבועה בזמן קבוע יפתח לי האינטרנט (כמובן לא פתיחה מלאה) למשך זמן קבוע. לדוג: פעם בשבוע תהיה לי אפשרות לגלוש למשך מס' שעות מסוים, ביום ובשעה שאני אקבע, ואז לסדר את כל הענינים כמו בנק, קופ"ח וכד' (וכמובן להציץ מה חדש בפרוג...).
מנהלי נתיב\אתרוג\נט צח, אתם איתנו?
זה נקרא, תזמון מצבי גלישהנכתב ע"י פוינט ק גת;916935:קופצת על האשכול:
ברור לי שאין כזה דבר, אבל אולי זה הבמה להציע את הרעיון: אני מעונינת בחסימה מלאה לחלוטין, כלומר: מייל בלבד, אבל שבתדירות קבועה בזמן קבוע יפתח לי האינטרנט (כמובן לא פתיחה מלאה) למשך זמן קבוע. לדוג: פעם בשבוע תהיה לי אפשרות לגלוש למשך מס' שעות מסוים, ביום ובשעה שאני אקבע, ואז לסדר את כל הענינים כמו בנק, קופ"ח וכד' (וכמובן להציץ מה חדש בפרוג...).
נכתב ע"י פוינט ק גת;916935:קופצת על האשכול:
נכתב ע"י פרסומאית;916968:זה נשמע כמו: כל השבוע אני אוכל רק כשר. פעם בשבוע משביע את רעבוני בזמן מוגבל, במסעדה קבועה - אבל לא כשר...
הרי אם אינטרנט הוא פסול. אז מה העניין להתחבר אליו פעם בשבוע? אפילו ל'כשרים' שבהם? (הרגל הופך לקבע!)
הבנקים והקופ"ח יכולים להסתדר יופי גם בדרכי תקשורות מקובלות מימים ימימה. כמו טלפון למשל...
נכתב ע"י מוריה ח;916938:לא יודעת... עברתי כמה וכמה חברות. תמיד נתנו לי התקנה בחינם(כמובן... לא צריך להגיד שאחרי חודש עוזבים) לא יודעת כמובן אם בקטע ההלכתי זה בסדר....
ממש לא, כמו"כ, ניתן לקחת אינטרנט לחודש מחברה סלולארית, ואת המכשיר עצמו (הנטסטיק) לרכוש בנפרד.נכתב ע"י sh12;917231:מעניין מאד...
אני בדקתי כמה פעמים,
בבית
בעבודה
תמיד זה בתשלום!
נכתב ע"י פרסומון;917267:ממש לא, כמו"כ, ניתן לקחת אינטרנט לחודש מחברה סלולארית, ואת המכשיר עצמו (הנטסטיק) לרכוש בנפרד.
רעיון מצוין גם לאלו שאינם יכולים להתנתק מהעבודה בימי חופשה. בקיץ חשבתי על זה, אבל יצא מאוד יקר בשביל כמה ימים...נכתב ע"י פרסומון;917267:ממש לא, כמו"כ, ניתן לקחת אינטרנט לחודש מחברה סלולארית, ואת המכשיר עצמו (הנטסטיק) לרכוש בנפרד.
כמו כאן:
http://www.ebay.com/itm/ALCATEL-USB...299?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b3c7ef63
לא מומלץ לקנות ממוכר זה על אף שהוא מוכר ב2.5 דולר. הוא לא אמין.
הוא יותר אמין: 3.5 דולר:
http://www.ebay.com/itm/G-Link-CDMA..._Mobile_Broadband_Devices&hash=item4164666e91
לא להאמין שכאן בארץ לוקחים על זה עשרה ש"ח לחודש למשך 36 חודשים.
בעיקרון כן, יש היום כמה סוגי מודמים כאלה, יש 3G ויש רגיל, תברר מה אתה צריך.נכתב ע"י s976;917367:רעיון מצוין גם לאלו שאינם יכולים להתנתק מהעבודה בימי חופשה. בקיץ חשבתי על זה, אבל יצא מאוד יקר בשביל כמה ימים...
האם המכשיר שהצעת מתאים לסלקום ואורנג'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //