- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1496394:איך מצטרפים,ומה הדרישות והמחיר?
נכתב ע"י אהרן2;1496512:רשום ל-MAT בהודעה פרטית את שם טלפון וחברת RL (ספק ככל הספקים בישראל) יחזרו אליך ויקחו ממך פרטים נוספים וכ"א.
העלות 35 ש"ח עד למהירות 100 מ"ב.
נכתב ע"י פלאפון;1496570:אני כרגע ברימון אך עוברת בקרוב לנתיב בעז''ה
רציתי לשאול אם נטפרי היא גם חברה של סינון אינטרנט??
או שזה כמו שקונים כרטיס סים מסלקום \ אורנ'ג וכו' וחוסמים
ע''י אתרוג או רימון??
תודה!!
נכתב ע"י אהרן2;1496577:מדובר על חיבור נטסטיק?
נכתב ע"י פלאפון;1496580:
הבנתי.נכתב ע"י אהרן2;1496603:נט-פרי עדיין לא עובד עם נטסטיק.
נכתב ע"י אהרן2;1496603:נט-פרי עדיין לא עובד עם נטסטיק.
נכתב ע"י פלאפון;1496624:למה הכוונה תענוג?
נכתב ע"י אהרן2;1496627:אין תמונה אחת לא ראויה וזה לא פוגם בכלום בחווית הגלישה!
החלטה שלך אם אם את רוצה להמשיך ולשלם לספק הנוכחי.נכתב ע"י OR_Design;1496653:זאת אומרת שאם בנתיים אני רוצה לנסות - אני צריכה לשלם גם לכם וגם לספק שלי כרגע?
מה צריך לקרות בכדי שזה יקרה סופי (שאלה אמיתית)?נכתב ע"י OR_Design;1496653:מתי זה יהיה מוכן סופי?
נכתב ע"י OR_Design;1496653:זאת אומרת שאם בנתיים אני רוצה לנסות - אני צריכה לשלם גם לכם וגם לספק שלי כרגע?
אני כבר רוצה לעבור אליכם
מתי זה יהיה מוכן סופי?
נכתב ע"י אהרן2;1496512:רשום ל-MAT בהודעה פרטית את שם טלפון וחברת RL (ספק ככל הספקים בישראל) יחזרו אליך ויקחו ממך פרטים נוספים וכ"א.
העלות 35 ש"ח עד למהירות 100 מ"ב.
נכתב ע"י מנדי שלום;1496808:כלומר אני צריך להצטרף לRL ואליכם ביחד, ולבטל את רימון-אתרוג, (הספק והסינון כרגע)
35 ש"ח לסינון ולספק ביחד?
נכתב ע"י אהרן2;1497023:כעת הצלחתי להתחבר לפרוג רק עם נט-פרי, עם הספק הרגיל לא.
נכתב ע"י trew;1449442:אגב ישבתי אתמול עם מערכת הסינון ושאטרסטוק היה מסונן כמעט 100%, אני יחזור על זה שוב
שאטרסטוק היה מסונן כמעט 100%
כמעט 100%
כמעט 100%
בהשוואה מול אתרוג היה נקי (בנתיב בכלל אין חסימה לפריטים)
יתכן והייתי צריך להעלות עם ההכרזה הזאת צילום מסך, כרגע תסתפקו רק בידיעה שמאחורי הקלעים דברים מתקדמים, בכל אופן עדין נדרשות ידיים מתכנתות עובדות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים