תודהבמעייני הישועה
אולי גם באסותא ראשון לציון אפשר למצוא תורים בעזרת עסקנים
אתם מבינים את המשמעות?סדציה
סיטי זו לא בעיה הבעיה היא הגיל.בדרך כלל סי טי זה לא בעיה גדולה. התורים די זמינים ויש המון ביטולים. כנראה הבעיה שלך זה ההרדמה ופחות הסי טי עצמו.
תנסי באסותא אשדוד. קודם תשאלי אם עושים בהרדמה.
ואם כן- תהיי מוכנה לבדיקה- כולל בדיקות דם וטופס 17. תתקשרי למזכירה ותבקשי להכנס לרשימת המתנה (אני יכולה לעזור לך בזה). מניסיון תוך כמה ימים יהיה לך תור.
מרתיע אותי קצת בשל המרחק. אבל אם לא תהיה ברירה אנסה. תודה!מה עם רמבם? והלל יפה?
לאן יש לך התחייבות? תתקשרי למקום שקופת חולים הביאה לך את ההתחייבות ותשאלי אותם. אם אין להם סי טי בהרדמה אז ההתחייבות לא רלוונטית.סיטי זו לא בעיה הבעיה היא הגיל.
ברוב המקומות מבצעים את הבדיקה הזו רק מגיל 18
ההרדמה היא אכן המוקש
יש לי בדיקות דם והתחייבות אני רק צריכה תור לבדיקה עצמה.
מרתיע אותי קצת בשל המרחק. אבל אם לא תהיה ברירה אנסה. תודה!
לשערי צדק. כי היו עושים שם את הבדיקה הזו עד לאחרונה. הם בעצמם לא ידעו והתקשרו לעדכן אותי שאין בדיקה כזו יותר אצלם.לאן יש לך התחייבות? תתקשרי למקום שקופת חולים הביאה לך את ההתחייבות ותשאלי אותם
לגבי זה.להכנס לרשימת המתנה כמו שהסברתי למעלה.
זה מה שהיה אצלי ועזר מציון מסדרים את זה, לא הייתי צריכה מיידי קשרים וסיפור מיידי דרמטי הם המליצו לי איפה לעשות ואמרו שיצרו קשר עם המכון וכבר למחרת התקשרו להקדים את התור.לגבי זה.
התקשרתי למוקד קביעת תורים של הדסה, למשל, ופשוט אמרו לי שאין תור. נקודה.
שאלתי מה זאת אומרת ואמרו לי שהתורים הם לעוד שנה פלוס
למי מתקשרים בעזר מציון? למוקד של רגוביי?זה מה שהיה אצלי ועזר מציון מסדרים את זה, לא הייתי צריכה מיידי קשרים וסיפור מיידי דרמטי הם המליצו לי איפה לעשות ואמרו שיצרו קשר עם המכון וכבר למחרת התקשרו להקדים את התור.
אז תתקשרי למכבי ותיידעי אותם שההתחייבות לא רלוונטית ושיחפשו לך מקום חילופי.לשערי צדק. כי היו עושים שם את הבדיקה הזו עד לאחרונה. הם בעצמם לא ידעו והתקשרו לעדכן אותי שאין בדיקה כזו יותר אצלם.
קודם כל תשיגי התחייבות, ואז לכי אליהם פיזית. ותגידי שאת מוכנה עם התחיבות ובדיקות דם, בכל מקרה של ביטול את באה מהרגע להרגע. יש ביטולים והמון.לגבי זה.
התקשרתי למוקד קביעת תורים של הדסה, למשל, ופשוט אמרו לי שאין תור. נקודה.
שאלתי מה זאת אומרת ואמרו לי שהתורים הם לעוד שנה פלוס
אבל איך אני יכולה להשיג התחייבות אם אני לא יודעת איפה יהיה התוראז תתקשרי למכבי ותיידעי אותם שההתחייבות לא רלוונטית ושיחפשו לך מקום חילופי.
הגיוני שיהיה בשניידר ובשיבא.
קודם כל תשיגי התחייבות, ואז לכי אליהם פיזית. ותגידי שאת מוכנה עם התחיבות ובדיקות דם, בכל מקרה של ביטול את באה מהרגע להרגע. יש ביטולים והמון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים