לגבי שעות פתיחה:יום ב' וה' בין 8-10 בערב או בתיאום מראשיש מקום מדהים.
דברים יפיפיהים,שירות מדהים ונדיר,ובמחירים הכי זולים שראיתי.
הרגשתי שגיליתי את אמריקה.פספוס לא להכיר את המקום.
אחת בשם נעמי פ.מתל אביב-קרית הר"ים לוין-מכירה בשם PRF
יש לה מכירה ביתית של תכשיטי גולדפילד לילדות ותינוקות,וגם תכשיטי אופנה לנשים ונערות,ויש גם אפשרות לעיצוב אישי לפי בחירת הלקוח,היא עושה את זה לפעמים שם במקום,בוחרים סוג של צמיד-איזה דגם של חוט,מה התליונים/צורות/אבנים שרוצים וכך מקבלים צמיד ממש בטעם אישי,(וכן כל תכשיט)המחירים שלה כסאח-אין כאלו בב"ב.והשירות מתוק דבש-שלא נתקלתי במקום אחר!הסחורה איכותיתי מאוד והשירות והמחיר מפעימים.(שמעתי מחברה שקנתה בב"ב-בחנות מוכרת וידועה,צמיד לתינוקת ב120 ש"ח+- ולאחר תקופה קנתה שם-בת"א את אותו הדבר ב75+- ש"ח!)
בנוסף היא גם מוכרת כיסוי'י ראש-מטפחות/שנלים/בנדנות ועוד של כל החברות במחירים בהפרש גבוהה מהחנויות(לדו' בב"ב מוכרים שנל של ליזי/דסי וכדו' ב120 ש"ח,היא מוכרת ב90 ש"ח ו2 ב170 ש"ח,וחוץ מזה מי שקונה 2 מקבלת דארדורנד לי'ידי ספיד/סטיק מתנה-זה מה שהיה לאחרונה,לא יודעת עד מתי תקף.)
ודרך הגעה:ממש לא קשה להגיע,אני נסעתי בקו 17 מב"ב לקרי'ה בת"א לוקח בערך 15-20 דקות נסיעה(כמה דקות מקניון אי'ילון)האוטבוס עוצר ממש מול הבני'ין,רק לעבור כביש.(הצנחנים 24 קומה 1,מכירה PRF)ויש גם קו 7-רק יותר מסתובב וארוך.ממש קל ופשוט להגיע ויש תדירות גבוהה,ואם יש רכב אז בכלל זה קל.
בקיצור אני ממש מולהבת מהמקום ולכן הרגשתי חי'יבת לשתף.המלצתי לעוד חברות שהתלהבו ג"כ והביאו עוד חברות וכו' וכו'
שווה לקפוץ מב"ב והסביבה-לא תתאכזבו,אין מצב ללכת לשם ולא לצאת בהתלהבות.זה המקום שלי.
ממליצה בחום!!!
עדיין קיימת המכירה?יש מקום מדהים.
דברים יפיפיהים,שירות מדהים ונדיר,ובמחירים הכי זולים שראיתי.
הרגשתי שגיליתי את אמריקה.פספוס לא להכיר את המקום.
אחת בשם נעמי פ.מתל אביב-קרית הר"ים לוין-מכירה בשם PRF
יש לה מכירה ביתית של תכשיטי גולדפילד לילדות ותינוקות,וגם תכשיטי אופנה לנשים ונערות,ויש גם אפשרות לעיצוב אישי לפי בחירת הלקוח,היא עושה את זה לפעמים שם במקום,בוחרים סוג של צמיד-איזה דגם של חוט,מה התליונים/צורות/אבנים שרוצים וכך מקבלים צמיד ממש בטעם אישי,(וכן כל תכשיט)המחירים שלה כסאח-אין כאלו בב"ב.והשירות מתוק דבש-שלא נתקלתי במקום אחר!הסחורה איכותיתי מאוד והשירות והמחיר מפעימים.(שמעתי מחברה שקנתה בב"ב-בחנות מוכרת וידועה,צמיד לתינוקת ב120 ש"ח+- ולאחר תקופה קנתה שם-בת"א את אותו הדבר ב75+- ש"ח!)
בנוסף היא גם מוכרת כיסוי'י ראש-מטפחות/שנלים/בנדנות ועוד של כל החברות במחירים בהפרש גבוהה מהחנויות(לדו' בב"ב מוכרים שנל של ליזי/דסי וכדו' ב120 ש"ח,היא מוכרת ב90 ש"ח ו2 ב170 ש"ח,וחוץ מזה מי שקונה 2 מקבלת דארדורנד לי'ידי ספיד/סטיק מתנה-זה מה שהיה לאחרונה,לא יודעת עד מתי תקף.)
ודרך הגעה:ממש לא קשה להגיע,אני נסעתי בקו 17 מב"ב לקרי'ה בת"א לוקח בערך 15-20 דקות נסיעה(כמה דקות מקניון אי'ילון)האוטבוס עוצר ממש מול הבני'ין,רק לעבור כביש.(הצנחנים 24 קומה 1,מכירה PRF)ויש גם קו 7-רק יותר מסתובב וארוך.ממש קל ופשוט להגיע ויש תדירות גבוהה,ואם יש רכב אז בכלל זה קל.
בקיצור אני ממש מולהבת מהמקום ולכן הרגשתי חי'יבת לשתף.המלצתי לעוד חברות שהתלהבו ג"כ והביאו עוד חברות וכו' וכו'
שווה לקפוץ מב"ב והסביבה-לא תתאכזבו,אין מצב ללכת לשם ולא לצאת בהתלהבות.זה המקום שלי.
ממליצה בחום!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים