- הוסף לסימניות
בכלל לאוחם ולח שם מאד...
המזג אויר היה ממש בסדר
בכלל לאוחם ולח שם מאד...
גם אני הייתי שם בשנה שעברה.בכלל לא
המזג אויר היה ממש בסדר
רק לקחת בחשבון שברגע שיוצאים מטריטורית המזגן מתחילים לנטוף ללא סוף, לא נראה לי עונה על ההגדרה מזג אויר סביר.נתניה
תראי,מבחינת אטרקציות ונוחות הגעה -אין על חיפה, אבל ביקשת אויר נעים....איך התחבורה מאזור המרכז?
יש אזורים מועדפים למשפחה חרדית?
מה יש לעשות בחיפה?
לא רואה שמצורףאספתי בזמנו כל מיני אתרים , מצורף הקובץ
בפועל לא הספקנו כ"כ הרבה:
היינו בפארק הכט
פארק הפרפר
רכבל וטיילת בת גלים
כרמלית
גן האם, בדיוק היתה שם הופעה בחינם
טיילת לואי
זה כרגע מה שאני זוכרת...
נו באמת???לא מפחיד שם עם הערבים וכו'?
נ.ב. לא לסקול אותי על השאלה, אני לא בכביש עכשיו...
סידרתי.לא רואה שמצורף![]()
תראי,מבחינת אטרקציות ונוחות הגעה -אין על חיפה, אבל ביקשת אויר נעים....
היינו במעלות לפני כמה שנים, אני מקווה שלא השתנו הנתונים-
קודם כל באיזור שם המחירים של מוניות שירות מאד זולים, כך שיכולנו בכיף לתייר בלי להכביד על הכיס יותר מדי.
לגבי הגעה למקום- נסענו ברכבת לנהריה, ומשם מונית שירות עד הכתובת במעלות- היתה חוויה לילדים.
אתרי תיירות-
יש במקום עצמו את אגם מונפורט- פארק ענק ויפה עם סירות ושיט.
מעלות קרובה מאד לנהריה שם יש חוף נפרד , וכמה פארקים.
יש הרבה מסלולי הליכה באיזור - שצריך ליסוע אליהם עם מונית שירות.
הישוב קרוב למירון, די קרוב לירכא- שם יש לונה פארק גדול.
קרוב מאד לראש הנקרה- לא יודעת מה המצב שם מבחינת חילולי שבת וכו'
בביתר התחבורה הרבה יותר ממצוינתהכל "קרוב מאוד ל..." ואנחנו בלי רכב... יוצא שרוב הנופש אנחנו באוטובוסים, כמו שקרה לנו לפני שנתיים ברכסים, שנחשבת מקום נגיש....
מי שרוצה לנפוש בלי רכב, מומלץ שינפוש בעיר ולא בישוב קטן, כי בעיר יש תחבורה ציבורית מסודרת ושרותי דת.מה יש לעשות בחיפה?
לא מפחיד שם עם הערבים וכו'?
מפחיד יותר בירושלים עם הערבים...לא מפחיד שם עם הערבים וכו'?
מי שרוצה לנפוש בלי רכב, מומלץ שינפוש בעיר ולא בישוב קטן, כי בעיר יש תחבורה ציבורית מסודרת ושרותי דת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים