- הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1167718:לא כתבת אם את רוצה לשים שם דברים ליופי בלבד ואת לא צריכה באופן יומיומי להגיע לשם. או שזה אמור להיות נגיש להוריד ולהעלות לשם ספרים או משחקים.
בכל מקרה- מעל הארון - אי אפשר...
מעל מיטת תינוק- איך תגיעי לשם? תלוי בנ"ל...
תחשבי אם את מעדיפה שיהיה מעל המיטה (סכנת חפצים נופלים...) או לא
נכתב ע"י bhj;1168068:רציתי רק להוסיף, שידוע לי מקרה של כוורת גדולה וכבדה שהיתה מעל מיטת חדר ילדים ויום בהיר צנחה ברעש גדול על המיטה כשילד היה עליה.
בנס הילד יצא ללא שריטה!!!!!!!!!!!!!
אני ממליצה מאד על כוורת גבס. זה מה שיש בחדר ילדים שלנו וזה מקסים!
סידרנו מקום להכל, כולל טייפ+שקע, ספרים, משחקים, בובות וקאצ'קעס.....
נכתב ע"י bhj;1168068:אני ממליצה מאד על כוורת גבס. זה מה שיש בחדר ילדים שלנו וזה מקסים!
נכתב ע"י אדריכל;1169146:אין פה מידות,
לעולם לא אצליח להמליץ לך אם לא תתני מספיק נתונים,אורך ורוחב של חדר..
נכתב ע"י אדריכל;1171483:נסי להזיז את המיטה שתהיה צמודה לקיר איפה שממוקם הארון,
לידה באותו קיר ממש מול הדלת את מיטת התינוק.
ובקיר של הדלת מקמי את הארון,
-קחי בחשבון שאז הארון יקטן ל2.00 מ' אבל יהיה קצת יותר מקון בחדר וגישה לכולם גם כשהמיטות פתוחות.
בהצלחה
![]()
נכתב ע"י שקדיה;1171494:אני מבינה שהרהיטים כבר הוזמנו
ואם את זקוקה למיטת רביעיה ומיטת תינוק אז 6 דלתות של ארון זה מינימום
ויפה שהצלחת להכניס
בדירתי הקודמת כך בדיוק היו מממוקמים הרהיטים (אנחנו הגדלנו לעשות ארון של 8 ע"ח מיקום המיטת תינוק שאותה קרבנו לדלת בזמן השינה ובשאר הזמן היא היתה צמודה לקיר שמול הארון)
אגב בקיר הזה (מול הארן) מיקמנו כוורת של 6 (כבדה יחסית) ובאמת הייתי בהסטריה בהתחלה מפחד של נפילה
אבל כמו שארונות מטבח עליונים לא נופלים אם מתקינים אותם היטב כך גם כוורות
6 ברגי ג'מבו וזויות טובות בכל פינה שרק אפשר יעשו את העבודה
בהצלחה באיכלוס![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //