- הוסף לסימניות
אחי אשרייך !!!-- מה נסגר ? הכל טוב ? --- שיהיו לך חיים מאושרים וכו"
סליחה אבל אפשר לשאול שאלה ?
איזה אושר ?
על מה אתה מדבר ?
שים לב !!!!
להיות עני ?-- זו ממש בעיה -- ---כל היום לקטר ולשנורר אין יום ואין לילה -- לא נעים ולא טעים
להיות עשיר ? -- גם בעיה -- כל היום לרדוף אחרי הכסף -מה עושים איך לשמור עליו --- רק שלא יברח -- מטריד כל כך
וחברות הביטוח חוגגות ---אולי הם המאושרות?
להיות רווק ?- צרה צרורה ?! --מצפה כל יום למלאך הגואל שיציל --מגזירת הבדידות ומהלחץ החברתי --מהרהורי עבירה --אולי זה מעיין הרע??
להיות נשוי ?-- אתה אומר --וואלה --אחי לא פשוט לחיות עם עוד מישהו ולתת דו"ח על כל שניה שעוברת בחיים --מחכה לחזור לרגע של רווקות
רגע של חופשיות בלי ריחיים על צוואר ופרנסה לא קלה ושלום בית בסימן שאלה
אם אין ילדים ?--צרה צרורה --טיפולים יסורים --ברכות של צדיקים --40 יום תפילות בכותל -- וכולי האי ואולי נזכה-- לחבק ילד שכל היום יבכה
יש ילדים ? -- מישהו מוכן בבקשה לקחת אותם לכמה ימים לתת לי קצת לנשום ? --לאגור כח -- קצת ,, קצת ,,,להרגיע את המוח
אין דירה ?-- וואלה לא יודע ---איך אפשר ללמוד בצורה כזאת ? -- זה מקסימום לשבת בכולל עם כוס קפה וקצת להזות
ואם כבר יש דירה ב"ה ? -- גם יש משכנתא - בקושי אתה נושם -- ולגמור את החודש זה כמעט חלום שלא מתגשם
אין עבודה ?-- מה עושים ? --כסף מניין ? -- מסתכל בחלון סופר מכוניות בכביש -- אין מה להגיד לא עלינו---מצב ביש!!!! ??
יש עבודה ב"ה ??--אולי אפשר יום חופש ???--בבקשה ---פליזזזז -- אני צריך את זה כמו אויר לנשימה
להיות צעיר --להקריב את הבריאות על רדיפה לכסף
להיות מבוגר --להקריב את הכסף ---רק ,,,, רק ,,,,, בריאות
אז איפה האושר--- אחי ??? בכל פינה נפגש עם בעיות ????
איפה הוא מתחבא השובב ? יש בכלל חייה כזאת ?
נו --מה --אני לא צודק ???!!!!
אבל ברגע אחד של ההתבוננות נכונה בת קול זועקת מכל פינה
"אדם לעמל יולד "---ומה שעובר על האדם כל חייו
זה לא בעיות ---אלא ניסיונות !!!!!!!
והאושר מתחבא בתוך הניסיונות עצמם וזה לא משנה באיזה מצב האדם נמצא
לחיות באמונה ולעמוד בניסיונות זו השמחה האמיתית
קוה אל ה שעוזר ויעזור
ואז האושר האמיתי יצא לאור
סליחה אבל אפשר לשאול שאלה ?
איזה אושר ?
על מה אתה מדבר ?
שים לב !!!!
להיות עני ?-- זו ממש בעיה -- ---כל היום לקטר ולשנורר אין יום ואין לילה -- לא נעים ולא טעים
להיות עשיר ? -- גם בעיה -- כל היום לרדוף אחרי הכסף -מה עושים איך לשמור עליו --- רק שלא יברח -- מטריד כל כך
וחברות הביטוח חוגגות ---אולי הם המאושרות?
להיות רווק ?- צרה צרורה ?! --מצפה כל יום למלאך הגואל שיציל --מגזירת הבדידות ומהלחץ החברתי --מהרהורי עבירה --אולי זה מעיין הרע??
להיות נשוי ?-- אתה אומר --וואלה --אחי לא פשוט לחיות עם עוד מישהו ולתת דו"ח על כל שניה שעוברת בחיים --מחכה לחזור לרגע של רווקות
רגע של חופשיות בלי ריחיים על צוואר ופרנסה לא קלה ושלום בית בסימן שאלה
אם אין ילדים ?--צרה צרורה --טיפולים יסורים --ברכות של צדיקים --40 יום תפילות בכותל -- וכולי האי ואולי נזכה-- לחבק ילד שכל היום יבכה
יש ילדים ? -- מישהו מוכן בבקשה לקחת אותם לכמה ימים לתת לי קצת לנשום ? --לאגור כח -- קצת ,, קצת ,,,להרגיע את המוח
אין דירה ?-- וואלה לא יודע ---איך אפשר ללמוד בצורה כזאת ? -- זה מקסימום לשבת בכולל עם כוס קפה וקצת להזות
ואם כבר יש דירה ב"ה ? -- גם יש משכנתא - בקושי אתה נושם -- ולגמור את החודש זה כמעט חלום שלא מתגשם
אין עבודה ?-- מה עושים ? --כסף מניין ? -- מסתכל בחלון סופר מכוניות בכביש -- אין מה להגיד לא עלינו---מצב ביש!!!! ??
יש עבודה ב"ה ??--אולי אפשר יום חופש ???--בבקשה ---פליזזזז -- אני צריך את זה כמו אויר לנשימה
להיות צעיר --להקריב את הבריאות על רדיפה לכסף
להיות מבוגר --להקריב את הכסף ---רק ,,,, רק ,,,,, בריאות
אז איפה האושר--- אחי ??? בכל פינה נפגש עם בעיות ????
איפה הוא מתחבא השובב ? יש בכלל חייה כזאת ?
נו --מה --אני לא צודק ???!!!!
אבל ברגע אחד של ההתבוננות נכונה בת קול זועקת מכל פינה
"אדם לעמל יולד "---ומה שעובר על האדם כל חייו
זה לא בעיות ---אלא ניסיונות !!!!!!!
והאושר מתחבא בתוך הניסיונות עצמם וזה לא משנה באיזה מצב האדם נמצא
לחיות באמונה ולעמוד בניסיונות זו השמחה האמיתית
קוה אל ה שעוזר ויעזור
ואז האושר האמיתי יצא לאור
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //