- הוסף לסימניות
עכשיו בסגר, כן?
ולכן?את לא אשדודית?
![]()
אני עשיתי אצל יפית בשבוע של השבע-ברכות שלי, אל תצחקואם כבר, איפה עושים עגילים לתינוקות בבני ברק?
כי אם את צריכה לתינוקת שלך אז יש את בייבי בוטיק באשדוד עדינה ומקצועית, ממילצה עליה בחום למרות אני רק לקוחה מרוצה. אבל רק אליה אני חוזרת. גם לעות חורים, גם לקנות עגילים וגם לצמידים.ולכן?
לפעמים יוצא לי לנסוע לשם, את לא יוצאת מהעיר?
אה, ועשיתי טובה לבת משפחה שאין לה מחשב.
אני עשיתי אצל יפית בשבוע של השבע-ברכות שלי, אל תצחקו![]()
הייתי אצלה אתמול וקניתי את אחד הסטים היפהיפיים מקטיפה שהיא מוכרתחבל שאין לה פה ניק, לפחות בקניה הבאה אני יקבל איזשהיא הנחה![]()
לגמרי, אבל אני אישה ואם מדובר בתינוקת-אז אני לא יודעתוהיית מרוצה?
אני עשיתי ל2 בנות ביפית והייתי מרוצה מאדתודה![]()
אני עשיתי ל2 בנות ביפית והייתי מרוצה מאד
אין לי מושגאני עשיתי ל2 בנות ביפית והייתי מרוצה מאד
מרשה להתערב?עכשיו בסגר, כן?
מרשה להתערב?
אלוקים נתן לך את הזכות להחליט לבת שלך.
אבל אל תאמיני כל המבטיחות שלא כואב. לכי קודם את. ותראי ותשמעי כמה זה לא כואב.
אל תכעסי, הייתי רגועה.ואני אישית עושה עגילים לילדה שמבקשת ממני, הקטנה שלי, קטנה מידי, אז צמידים על 2 הידיים מספיק לי לעת עתה.
לפחות קיבלת עגילים מהשויגר או שהיה כבר מדי מאוחר..?אני עשיתי אצל יפית בשבוע של השבע-ברכות שלי, אל תצחקו![]()
לשבת על הדלפק זה כבר סיבה לבכי.אל תכעסי, הייתי רגועה.
וכאחת שעוברת ליד כמה חנויות שמפרסות על עגילים בלי כאב, כמעט מדי יום - ושומעת את הבכיות, מרגישה חובת מחאה.
(דווקא כי כל האמהות שאני מכירה כל כך אוהבות את הילדים שלהן, רק שהן מאמינות לפרסומת כמו שאני מאמינה לפרסומות אודות דברים שאני לא מכירה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים