מנסה. אני צריכה להיום. דרך האינטרנט זה יקח זמןאת יכולה דרך כל אתר קניות אינטרנתי של חו"ל. או דרך חנוך בינר.
בהצלחה!!
https://www.storexppen.com/series/6.htmlמנסה. אני צריכה להיום. דרך האינטרנט זה יקח זמן
חוצמיזה שאני לא מוצאת עטים בנפרד בלי לוח
אנשים מספיק מבוהלים מהתמונה אז גם צעקות...אני אנדנק ואזכיר שוב ושוב ושוב
לא משנה איזה לוח אתם משתמשים, תמיד לקנות עט נוסף!
עט נוסף הוא חובה למאייר שמפיק עבודות שוטפות ללקוחות!
תחקיר מעולה *רגשון (אימוג'י בלע"ז) של אגודל זקוף, אני לא יודעת למה פרוג לא מרחיבים כבר את אפשרויות האימוג'י, אי אפשר לשרוד עם ה11 האומללים האלה*א. אם עוד פעם מישהו יכתוב פה הומור של פרוג אני אצרח.
ב. טעוני מרשתי מתוך החוק לזכויות יוצרים סעיף 2 (1) 1911:
ציטוט שאינו מהווה פגיעה בזכויות יוצרים
"רואים זכות יוצרים ביצירה כאילו הופרה על ידי אדם אם שלא בהסכמת בעל זכות היוצרים הוא עושה מעשה שהזכות היחידה לעשייתו נתונה בחוק זה לבעל זכות היוצרים, בתנאי שהמעשים דלקמן לא יהא בהם משום הפרת זכות יוצרים: (I) כל טיפול הוגן ביצירה לשם לימוד עצמי, מחקר, ביקורת, סקירה או תמצית עיתונאית."
בפסיקה נקבע שכדי לזכות בהגנת הטיפול ההוגן צריכים להתקיים שני תנאים מצטברים:
יש לכם מה להוסיף להגנתכם צוות 1:0?
- טיפול הוגן - המבחנים העיקריים לכך הם:
- השימוש אינו מסחרי / אינו למטרת רווח, אכן! (אם כבר הפסד..)
- השימוש תורם לערכים החשובים לחברה, לחינוך ולתרבות. בארור!
- מטרת השימוש - לשם לימוד עצמי, מחקר, ביקורת, סקירה או תמצית עיתונאית. אהה!
אה. וגם אנחנו מאחלים לכם המשך יום טוב.
זה יכול לעמוד לרעתך בעתידא. אם עוד פעם מישהו יכתוב פה הומור של פרוג אני אצרח.
זה גם קשור לצד הפיזי הקטן שלך?תחקיר מעולה *רגשון (אימוג'י בלע"ז) של אגודל זקוף, אני לא יודעת למה פרוג לא מרחיבים כבר את אפשרויות האימוג'י, אי אפשר לשרוד עם ה11 האומללים האלה*
זה היה שיטת מצליח.
לא הצליח.
שלוש ארבע ו------------------------------------------------------------------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה יכול לעמוד לרעתך בעתיד
למעשה, כל דבר שתאמרי יכול לעמוד לרעתך בעתיד
סתם, מביאה את זה לידיעתך
#הומור_של_פרוג
*נמלטת על נפשי*
וואו את יודעת שבהתחלה רציתי לכתוב שלא הבנתי את כל הציטוט שלך מויקיפדיה על זכויות יוצרים, כי יש לי צד פיזי קטן, אבל אז פחדתי ממך, אז לא כתבתי את זה.זה גם קשור לצד הפיזי הקטן שלך?
יש לך ממה, מיסיס צד פיזי קטן!!וואו את יודעת שבהתחלה רציתי לכתוב שלא הבנתי את כל הציטוט שלך מויקיפדיה על זכויות יוצרים, כי יש לי צד פיזי קטן, אבל אז פחדתי ממך, אז לא אמרתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים