תודה על הטרחה לעלות תמונהכזה שיער את אוהבת?
מבית היצירה בב"ב
השיער המתולתל הזה שמגיע בחבילות קטנות מאד מאד נהרס מהר, תוצר ממנו מן פקעת מקורזלתשיער מתולתל יש להשיג בכל מקום ובהמון גוונים
זה מגיע בשקיות קטנטנות עם שיער שכשאת פותחת הוא מתפזר [כמו בחיים]
שיער חלק זה שייך לתחום היותר מקצועי וגם אותו היה להשיג בעבר -
"הובי לי" מצומת כנות נראה לי עסק בזה אפשר לשאול אותו.
אפשר גם לקנות בובה בחנויות הבאזר - בובה זולה כזאת
ועם סכין יפנית "לגלח" לה אותו עם הבסיס
וכמובן כפי שכתבו אפשר לחתוך מפאה ישנה או לבקש שאריות שיער מפאנית
קושרים עם חוט חזק במרכז ותופרים אגודות שיער על בסיס בד וכאלה -
מאוד דומה ליצור פאה אמיתית - ועל הדרך אפשר להוסיף גוונים זה יהיה חגיגה לבובה![]()
אני יודעת למה אתן מתכוונות קניתי את זה בצורה וצבע אבל זה עלוב תלתלונים שבקושי מספיקים לבובת אצבעזה מגיע בשקיות קטנות (כמו של חרוזים)
הרעיון של הבובה יפה! אנסה למצוא בובה כזושיער מתולתל יש להשיג בכל מקום ובהמון גוונים
זה מגיע בשקיות קטנטנות עם שיער שכשאת פותחת הוא מתפזר [כמו בחיים]
שיער חלק זה שייך לתחום היותר מקצועי וגם אותו היה להשיג בעבר -
"הובי לי" מצומת כנות נראה לי עסק בזה אפשר לשאול אותו.
אפשר גם לקנות בובה בחנויות הבאזר - בובה זולה כזאת
ועם סכין יפנית "לגלח" לה אותו עם הבסיס
וכמובן כפי שכתבו אפשר לחתוך מפאה ישנה או לבקש שאריות שיער מפאנית
קושרים עם חוט חזק במרכז ותופרים אגודות שיער על בסיס בד וכאלה -
מאוד דומה ליצור פאה אמיתית - ועל הדרך אפשר להוסיף גוונים זה יהיה חגיגה לבובה![]()
איפה ראית את השיער היפה הזה?איך "הוא" אומר תמיד "לזרות את טובה.."
אז עברתי ברחוב וראיתי את מה שכתבתי לך מקודם -
הוא אפילו לא בובה שלימה - זה רק ראש שמשמש לתצוגה של אביזרי שיער -
נגעתי - השיער הזה חותר נעים משיער של פאת קאסטם..
והבקבוקים הג'ינג'יים - סוף.
צפה בקובץ המצורף 316550 צפה בקובץ המצורף 316549
איך "הוא" אומר תמיד "לזרות את טובה.."
אז עברתי ברחוב וראיתי את מה שכתבתי לך מקודם -
הוא אפילו לא בובה שלימה - זה רק ראש שמשמש לתצוגה של אביזרי שיער -
נגעתי - השיער הזה חותר נעים משיער של פאת קאסטם..
והבקבוקים הג'ינג'יים - סוף.
צפה בקובץ המצורף 316550 צפה בקובץ המצורף 316549
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים