- הוסף לסימניות
איך מגיעים להגדרות? ואם לא פעיל אפשר להפעיל?מוכר.. אבל זה לא יעזור לך כי עדיין תצטרך להעלות דיסק בבוט.
תנסה להגיע אולי להגדרות של הBIOS בF2 אולי שם משהו אינו פעיל.
איך מגיעים להגדרות? ואם לא פעיל אפשר להפעיל?מוכר.. אבל זה לא יעזור לך כי עדיין תצטרך להעלות דיסק בבוט.
תנסה להגיע אולי להגדרות של הBIOS בF2 אולי שם משהו אינו פעיל.
הוא יהפוך לי את המחשב למצב בטוח, לא?נסה תחת הגדרות מתקדמות הנ"ל לבחור באופציה, 'שינוי הגדרות איתחול' (משהו כזה)
או את האופציה 'שינוי הגדרות UEFI של המכשיר'
אני לא חושב שהגדרות UEFI קשורות למצב בטוחהוא יהפוך לי את המחשב למצב בטוח, לא?
כשאני עושה שינוי הגדרות אתחול כתוב מה השינויים שיעשו בהפעלה מחדש.אני לא חושב שהגדרות UEFI קשורות למצב בטוח
שווה ניסיון
יכול להיות שזה יפתח לך את ההגדרות של הBOIS והBoot Menu, תחבר לפני כן את הכרטיס וצריך לבחור שהוא יעלה בהפעלת המחשברק עכשיו אני רואה את הגדרות ה UEFI. את מה זה אמור לשנות?
בשינוי ההגדרות הוא נותן לעשות הפעלה מחדש. איפה יכולות להפתח ההגדרות של ה BIOS?יכול להיות שזה יפתח לך את ההגדרות של הBOIS והBoot Menu, תחבר לפני כן את הכרטיס וצריך לבחור שהוא יעלה בהפעלת המחשב
כוונתך שהוא עושה הפעלה מחדש רגילה וזהו?בשינוי ההגדרות הוא נותן לעשות הפעלה מחדש
מוזר כי זה אמור היה לעשות הפעלה מחדש ולפתוח את הגדות הBIOSכוונתך שהוא עושה הפעלה מחדש רגילה וזהו?
לא, סליחה. עוד לא עשיתי, רק רציתי לוודא שזה פותח מיד.כוונתך שהוא עושה הפעלה מחדש רגילה וזהו?
אז זה לא עוזר לנו
נסה את הדבר הבא:
כבה את המחשב, אח"כ לחץ על כפתור ההפעלה ברצף למשך מס' שניות עד שתשמע 3 צפצופים קצרים מהרמקולים, אז שחרר את כפתור ההפעלה ותבדוק אם יש לך אפשרות להיכנס עכשיו לBIOS
עדיף להכניס מראשלא, סליחה. עוד לא עשיתי, רק רציתי לוודא שזה פותח מיד.
אבל צריך להכניס את הכרטיס לפני ההפעלה מחדש? או אחרי?
צריך לבחור מהכרטיס, USB לא יעזורעלה לי ההגדרות!!
עכשיו הפעלה מUSB? בטאב boot? צריך מהכרטיס, זה משנה?
לכאורה כאשר תבחרו בשורה השלישית יעלו אופציות של הגדרות, שם אולי יהיה אפשרות של כרטיס SDאתם יודעים אם יש שם מה לבחור?
צפה בקובץ המצורף 996734
לחיצה על השורה השלישית - USB Boot נותנת לבחור לאפשר או לא לאפשר (enable, disable)לכאורה כאשר תבחרו בשורה השלישית יעלו אופציות של הגדרות, שם אולי יהיה אפשרות של כרטיס SD
בטוח שצרבתם את התוכנה כראוי? ולא העתקתם אותו ישירות לכרטיס?לחיצה על השורה השלישית - USB Boot נותנת לבחור לאפשר או לא לאפשר (enable, disable)
את התוכנה העברתי דרך התוכנה עצמה. לא העברתי ישירות לכרטיס.בטוח שצרבתם את התוכנה כראוי? ולא העתקתם אותו ישירות לכרטיס?
אולי לבדוק ב Configuration
אין הרבה מחשבים שתומכים מאתחול מSD. כמו רוב המחשבים נראה שגם שלך לא.אתם יודעים אם יש שם מה לבחור?
צפה בקובץ המצורף 996734
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים