באיזה מקרים מאשרים?
האם מקרה של התעלפויות, בחילות מאד קשות, חולשה וחוסר תפקוד מהווה עילה לשמירת הריון?
האם גם אם לא מתועד בתיק הרפואי כל מקרה של התעלפות אפשר לקבל?
מה הפרוצדורה?
אשמח לכל מידע בעניין.
זה לא נכון,צריך ללכת לרופאה
תחליט אם נראה לה
צריך לשבת בבית 30 יום ורק אח"כ מתחיל הפרוצדורה
ערערתימערערים.
לרוב העירעור מתקבל.
בגדול, אם הרופא נשים כותב את המילה סיכון ( סיכון לאם/ לעובר) הם מאשרים.
מידיעה היום רוב הפניות מתקבלות
הי ילדונת, ברוכה הבאה למועדון!
קודם כל לכי לטפל בעצמך. עירוי נוזלים, עירוי ברזל אם צריך, דקלקטין. חבל להגיע למצבים קשים. את צעירה ויפה.
למזלך הטוב, יש היום הרבה מודעות להיפראמזיס, והרבה אמצעים להקלה, ויש גם רופאים שכבר מכירים את התחום.
אחר כך תירשמי למייל של קבוצת התמיכה של ההיפראמזיס. (@neom תוכל לתת לך את המייל המעודכן) שם תקבלי חומרים ומידע.
גם כאן באיש את רעהו היו אשכולות על היפראמזיס, וגם ב'חכמת נשים' כמדומתני. קראי בהם ותהני מחצי נחמה.
באיחולי בחילות קלות והקאות נעימות!
(סתם...באיחולים שתצאי מהתקופה הזו בריאה, שפויה, עם תינוק חי ומקסים בידיים).
ב"ה לא סובלת מזה.
אבל רק רוצה לתמוך בכל הנשים המופלאות שמוכנות לסחוב הריון עם היפרמזיס.
נראה לי שערי גן עדן מובטחים לכם.
מקוה בשבילכן שבמהרה לפחות ביטוח לאומי יכיר בזה אוטומטית לשמירה!
כמו שאמרו כאן שרק מה שנחשב סכנההיא אמרה לי שלא מאשרים שמירה על ורידים
מענין לענין באותו ענין,
כדאי לדעת שגם אשה שלא עובדת יכולה לקבל גמלה (נכות) על שמירה.
אם זה יותר מ3 חודשים, על החודשים הבאים. (ובפעמים הבאות בעז"ה מידיית)
ולמה לא לקבל פשוט מחלה "סיק" מהרופא על כך שלא יכולה לעבוד נראה לי שזה יוצא אפילו יותר כסף משמירת הריון
רק שצריך הרבה יראת שמים אם באמת לא יכולים לעבוד כי זה ע"ח המעסיק
אצלי גילו בסוף 120 אבנים בכיס מרה!!!!קודם כל תודה על העידוד. באמת כמו שאמרת חצי נחמה...
אני באמת ילדונתאבל בסרט הזה אני כבר בפעם השלישית ב"ה כך שאני לא חדשה במועדון.
(למרות שהפעם הזאת הרבה יותר קשה)
בפעמים הקודמות לא ידעתי בכלל מקיומה של התופעה והייתי בטוחה שככה זה...
בזכות הכתבה שלך נחשפתי להיפראמזיס (תודה! תודה! תודה!)
אך לצערי הרב בעיירה הפרימיטיבית בה אני גרה הרופאים כנראה עדיין לא מעודכנים....
מה שכן ניסיתי הכל. דיקלקטין, B6, עירויים. שום דבר לא השפיע...
נקווה שלפחות ביטוח לאומי לא יעשו בעיות...
זאת אומרת שזה לא היה היפראמזיס אלא תופעות של האבנים?אצלי גילו בסוף 120 אבנים בכיס מרה!!!!
ספרנו, הם בקופסא בארון (הוצאו בניתוח)
הם גרמו להריון הקשה ההוא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים