- הוסף לסימניות
גם וגםזאת אומרת שזה לא היה היפראמזיס אלא תופעות של האבנים?
ולא כאב לך?
ולא כאב לי
אחרי הלידה התחילו ההתקפות
גם וגםזאת אומרת שזה לא היה היפראמזיס אלא תופעות של האבנים?
ולא כאב לך?
גיבורה אחת!גם וגם
ולא כאב לי
אחרי הלידה התחילו ההתקפות
אכן.עדיף רופא ממוחה להריון בסיכון)
כדאי לדעת שגם אשה שלא עובדת יכולה לקבל גמלה (נכות) על שמירה.
אם זה יותר מ3 חודשים, על החודשים הבאים. (ובפעמים הבאות בעז"ה מידיית)
מגישים נכות כללית ובנוסף ממלאים שמירה מרופא עדיף של סיכון גבוה,[מה שנקרא שמירה של עקרת בית נכה ], אם יש אחוזים [לא חייבים אחוזים גבוהים, גם סביבות ה20% ] לפחות 3ח' או יותר אחורה ,יש סיכוי לקבל ישר מההתחלה של השמירה כי זה מעלה את האחוזים ואז גם אם זה שמירה חלקית מקבלים קצבה חלקית.לשבת בבית 3 חודשים ורק אז להגיש תביעה? איזו תביעה? ולכמה חודשים מאשרים?
א. אשה שלא עובדת = עקרת בית. היא ממילא לא עובדת.לשבת בבית 3 חודשים ורק אז להגיש תביעה? איזו תביעה? ולכמה חודשים מאשרים?
מוזררר,פשוט חוצפהזה לא תלוי ברופאת נשים
זה תלוי ברופא של ביטוח לאומי
אצלי הרופאת נשים כתבה שאני חייבת שמירה בגלל היפראמזיס ברמה מאד מאד מאד קשה
שכלל התעלפויות רבות, הקאות (60 ביום) וכו'
אשפוזים
רופא תעסוקתי כתב שאני חייבת שמירה
וביטוח לאומי לא אישרו!!
נימוק: אין סכנה מיידית לעובר![]()
ואיך אפשר לדעת האם הרופא שלי מספיק נחשב?צר לי להגיד זאת אבל בכל הקשור לאישור שמירה נהלי הביטוח הלאומי הוקשחו מאד בשנה האחרונה וכן ההחלטה של הרופא מטעם הביטוח הלאומי האם לאשר את הבקשה אם לאו תלויה במידה רבה מאד בזהות הרופא שהפיק את הבקשה.
א"א לדעתואיך אפשר לדעת האם הרופא שלי מספיק נחשב?
את יכולה ללכת פרטי (עם החזרים מהקופה) לרופא מוכר. זה בטח יהיה יותר אמין.ואיך אפשר לדעת האם הרופא שלי מספיק נחשב?
אני נותחתי ע''י רופא בכיר בבית החוליםאת יכולה ללכת פרטי (עם החזרים מהקופה) לרופא מוכר. זה בטח יהיה יותר אמין.
אני חושבת שטופס שמירה שמולא ע"י רופא בבי"ח זה יותר משכנע.אני נותחתי ע''י רופא בכיר בבית החולים
עדיף לי לבקש ממנו? כי תיכננתי לבקש מהרופאה בקופה
או שהמכתב שחרור שאומר שעלי לנוח יכול להספיק?
זה לא מדוייק, לצערי. מניסיון.למרות שבטו"ל מאשרים בלי בעיות בכלל להריונות תאומים,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים