נכתב ע"י שמח לעזור;826291:אפשר נדמה לי להריץ סקריפט אצל הלקוח שמבצע בקשה לאתר שודאי סגור בנתיב (יוטיוב נגיד), תשובת הHTTP אמורה להיות הפנייה או משהו כזה לעמוד החסימה של נתיב. צריך לשלוח את התשובה כפרמטר לדף שיטפל בזה.
בהזדמנות זו יש לציין שגוגל אנליסטיק מהסיבה הזו לא "לוכדים" משתמשי נתיב. במקרה של אתר חרדי זה עשוי להיות חלק מכובד מהגולשים.
אגב, לנתיב אין שום עניין לחסום את זה (www.google-analytics.com), בפועל נדמה לי שעד היום זה חסום בברירת מחדל, וההשלכה ברורה.
נכתב ע"י שמח לעזור;826291:אפשר נדמה לי להריץ סקריפט אצל הלקוח שמבצע בקשה לאתר שודאי סגור בנתיב (יוטיוב נגיד), תשובת הHTTP אמורה להיות הפנייה או משהו כזה לעמוד החסימה של נתיב. צריך לשלוח את התשובה כפרמטר לדף שיטפל בזה.
בהזדמנות זו יש לציין שגוגל אנליסטיק מהסיבה הזו לא "לוכדים" משתמשי נתיב. במקרה של אתר חרדי זה עשוי להיות חלק מכובד מהגולשים.
אגב, לנתיב אין שום עניין לחסום את זה (www.google-analytics.com), בפועל נדמה לי שעד היום זה חסום בברירת מחדל, וההשלכה ברורה.
רעיון נהדר. תודה רבה.נכתב ע"י שמח לעזור;826291:אפשר נדמה לי להריץ סקריפט אצל הלקוח שמבצע בקשה לאתר שודאי סגור בנתיב (יוטיוב נגיד), תשובת הHTTP אמורה להיות הפנייה או משהו כזה לעמוד החסימה של נתיב. צריך לשלוח את התשובה כפרמטר לדף שיטפל בזה.
נכתב ע"י שלומירית;826361:אני חושב בכללי שחסימת נתיב היא החסימה הבעייתית יותר משלל חברות החסימה בארץ
כי החסימה מתבצעת ברמת המחשב ולא ברמת הרשת
ואם יש לך ילד קצת בוגר בבית החסימה לא יעילה (מחשב חיצוני גולש בחופשיות)
בהצלחה
הענין הוא, שעשיתי חלונית חיפוש של גוגל בשביל החיפוש בתכני האתר. ואז התלוננו לי שבנתיב גוגל חסום, וזה לא עובד להם. אבל custom serch פתוח בנתיב, ולכן שיניתי הגדרת החיפוש לcustom search אבל אז ראיתי שמוצגות שם מלא מלא פירסומות בראש העמוד, הרבה יותר מאשר בחיפוש גוגל רגיל (ושם הן בתחתית העמוד). ולא רציתי שכל גולשי האתר יסבלו מכך שצריך להתחשב עם הנתיבנקים [דרך אגב, הגולשים מנתיב אינם רואים את הפרסומות כלל], ולכן רציתי לפצל את זה, ולעשות חיפוש נפרד לנתיב וחיפוש נפרד לכל השאר.נכתב ע"י wmw;826468:השאלה היא מה המטרה?
אם המטרה סתם סטטיסטית, דהיינו לבדוק כמה אחוז מהגולשים מגיעים דרך נתיב, ולא דווקא נתיב, אלא כל חסימה שהיא, אתה יכול לשים בעמוד IFRAME קטן לעמוד משלך, שנמצא בדומיין שחסום על ידי המסננים, ולהשוות בין תוצאות גוגל אנליטיקס של שני האתרים.
הרעיון של שמח לעזור קצת בעייתי בגלל CROSS DOMAIN. הלקוח לא יכול לבצע מתוך הדף שליחה לדומיין אחר [הדפדפן לא יאפשר את זה בגלל שכך אפשר לפרוץ בקלות לכל מה שיש לך בקוקיז]
אפשר לנסות עם JSONP.
בהחלט יצירתי. יש לי חשש שאתה גאוןנכתב ע"י wmw;826531:כמובן שאתה רוצה את זה בצורה אוטומטית.
אם יש לך אפשרות גישה לאיחסון שחסום! מנתיב, אתה יכול לעשות כך:
ברירת המחדל למשתמשים תשים להם את ה IFRAME של קאסטם סרץ'.
תשים סקריפט קטן באותו איחסון, שיחזיר פונקציה פשוטה שמשנה את מקור האייפריים לגוגל הרגיל.
שים על הדף תגית סקריפט, שמקורה [SRC] יפנה לאותו אתר חסום.
[על אותו עקרון אתה יכול לשים שם סתפ סקריפט שישנה ערך כלשהו, ואז אתה תבדוק מה הערך שלו, ובמידה והוא השתנה, לא מדובר בנתיב...]
רק אל תשכח לבחור אתר שרק בנתיב הוא חסום...
מה קורה עם גוגל דוקס? כי אם נתיב חסום לגוגל דוקס, יש לך פתרון פשוט לכאורה: תשמור את הסקריפט בגוגל דוקס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים