- הוסף לסימניות
בחלק מהחברות אפשר להפנות רק למספרים ניידים כשרים ובחלק רק למספרים נייחים ובחלק אפשר לשניהםאין אפשרות להפניית שיחה בכשרים?
בשום חברה אי אפשר להפנות שיחות לניידים לא כשרים! מסיבות ברורות.
בחלק מהחברות אפשר להפנות רק למספרים ניידים כשרים ובחלק רק למספרים נייחים ובחלק אפשר לשניהםאין אפשרות להפניית שיחה בכשרים?
אז למה אי אפשר להפנות לימות המשיח?בחלק מהחברות אפשר להפנות רק למספרים ניידים כשרים ובחלק רק למספרים נייחים ובחלק אפשר לשניהם
בשום חברה אי אפשר להפנות שיחות לניידים לא כשרים! מסיבות ברורות.
אני מצטטת מה שכתבתי למעלהאז למה אי אפשר להפנות לימות המשיח?
זה מספר נייח למיטב ידיעתי?
זה עושה את מה שהגדרות הפלאפון עושה, לא יעזור במקרה שזה לא עובדבעבר הסתובב קוד ששימש להפניית שיחות, משהו כמו +161 ואח"כ את המספר המבוקש.
מישהו שמר את זה?
הוט מוביילותכתבו באיזה חברה סלולרית מדובר
מניסיון שלי, זה כן עובד אצלם על נייחים של ימות המשיח, כמובן שצריך לוודא שזה קו שאינו חסום ע"י ועדת הרבנים (אחרת המתקשר המופנה יקבל הודעה שהקו (כאילו שלך) חסום מהקומה הכשרה...).הוט מובייל
איך הסדרת ? גם אני צריך את זה? תודההסתדרתי בסוף. תודה לכל המסייעים.תבורכו.
איך הסדרת ? גם אני צריך את זה? תודה
למה לא עוזר?כולם עונים על אותו קו, אבל אתם לא שמים לב שאני כל הזמן אומרת , שאין אפשרות בטלפונים אין אפשרות להפניות שיחה ! לא של חסוי לא של תפוס ולא של כלום!! ולכן העיצות האלה לא תקפות לטלפון כשר שאין שם אפשרות לעשות הפניית שיחה !!!
merkaz-hakavim.co.il
www.prog.co.il
ניסיתי, לא עבד לי.....לסיכום: א. פותחים מערכת ivr בימות המשיח באתר https://www.yemot.co.il/ או דרך הטל' 0773137770
ב. מגדירים אותו לא' מהאופציות לעיל (תא קולי/הודעה, או הפניית שיחה לטל' שלנו)
ג. מגדירים בטל' הפניית שיחה בתפוס למערכת שפתחנו
ד. כשנכנסת שיחה חסויה דוחים אותה והיא תופנה למערכת
כיצד נראה את המס'? באופציה א' בדו"ח השיחות הנכנסות למערכת, באופציה ב' על מסך הטל' שלנו!
האם אפשר לבאר בצורה יותר מורחבת מה באמת עושים (גם בהמשך לא הבנתי ממה שכתוב בציטוט אח"כ) זה מאדדדדדד דחוף להטרדה שעברתי היוםהיום עם המערכת של 'ימות המשיח' זה מאוד פשוט
בתחילה אבאר ובסוף אכתוב בסיכום את הפעולות
המערכת הטלפונית של 'ימות המשיח' מזהה שיחות חסויות (ככה בכל הפעמים שבדקתי), לדוגמא אם לבית הכנסת 'חניכי הישיבות' יש קו בו ניתן לשמוע את זמני התפילות / להשאיר הודעות לגבאים, והם מקבלים דו"ח על כל השיחות הנכנסות, בדו"ח יופיע המס' האמיתי שהתקשר (בית הכנסת אפי' לא יידע שהמס' הזה התקשר כחסוי).
על פי זה ניתן להשתמש לזיהוי חסוי, ע"י הפנייה השיחה החסויה למערכת שניצור בימות המשיח, כי ברגע שזה מגיע לשם הוא מזוהה.
הדרך הפשוטה היא להגדיר את המערכת (הקו בימות המשיח) לתא קולי להשארת הודעה או הודעה שהטלפון אינו זמין, וכאשר השיחה החסויה תופנה לשם נזהה אותה בדו"ח שיחות נכנסות (לפי השעה שהתקשר). אופציה זו היא חינמית לחלוטין.
הדרך הנוספת היא להגדיר את המערכת להפניית שיחה לטל' שלכם, כך שזה ייראה ככה: החסוי התקשר אליי, הופנה למערכת שלי, וחזר בחזרה אליי, וכברירת מחדל השיחה נשלחת מהמערכת עם זיהוי של הטל' שהתקשר, נמצא שאנחנו לקבל את השיחה בחזרה כשהיא מזוהה לגמרי. אופציה זו כעיקרון עולה יחידות חיוג על כל דקת שיחה שעונים לטל' החסוי, אבל ימות המשיח נותנים 10 יחידות במתנה בפתיחת הקו, אז או שלא עונים, או שעונים ושמים לב לזמן, או שקוטעים את השיחה כאילו היא נותקה מחוסר קליטה.
מה זה אומר 'מגדירים אותו', איך מגדירים?לסיכום: א. פותחים מערכת ivr בימות המשיח באתר https://www.yemot.co.il/ או דרך הטל' 0773137770
ב. מגדירים אותו לא' מהאופציות לעיל (תא קולי/הודעה, או הפניית שיחה לטל' שלנו)
ג. מגדירים בטל' הפניית שיחה בתפוס למערכת שפתחנו
ד. כשנכנסת שיחה חסויה דוחים אותה והיא תופנה למערכת
כיצד נראה את המס'? באופציה א' בדו"ח השיחות הנכנסות למערכת, באופציה ב' על מסך הטל' שלנו!
בחברת פלאפון לא מצליח לעשות הפנייה לא דרך הטלפון (בשני מכשירים שונים יאנג וC2) ולא דרך קיצור (*>67>*>המספר של קו בימות המשיח > סולמית > חיוג) שמופיע באתר http://instructions.callbiz.co.il/בתפוס-פלאפון/לא נכון כלל, יש הגבלות שלא ניתן להפנות ללא כשר, בגולן זה רק דרך האתר ולא דרך הטל', אבל אפשרי והשתמשתי בזה הרבה. (אולי באיזה חברות לא ניתן להפנות אלא למס' נייד).
באיזה חברה אתם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //