- הוסף לסימניות
הוא לא קבלן?? עוד קבלן? לא צריכה קבלן צריכה פועל....
הוא בעיקרון עושה איטום
אחותי קנתה דירה והיא לקחה אותו לעבור על כל הבית שפכטל אמריקאי ואיטום--בקיצור שתרגיש שיש לה בית חדש והוא עשה עבודה מאוד יפה
הוא לא קבלן?? עוד קבלן? לא צריכה קבלן צריכה פועל....
שלחתי לך באישיהוא לא קבלן
הוא בעיקרון עושה איטום
אחותי קנתה דירה והיא לקחה אותו לעבור על כל הבית שפכטל אמריקאי ואיטום--בקיצור שתרגיש שיש לה בית חדש והוא עשה עבודה מאוד יפה
הרבה ישועות ונחמותלכל המתעניינים, הבאנו היום פועל לסיים את השיפוץ, בס"ד נסיים עד סופ"ש
נשארנו ביד עם הכסף של הקבלן- שזה מנחם אותנו...
יושר? מה אתם דנים אם לא ראיתם??לא יודע......
משהו פה לא מריח לי כ"כ
עשה עבודה יפה?
אז מה מתעכב קצת?
כולם אורמים דוקא אחי אחותי וכו היו מרוצים
נשארתם עם כסף שלו ביד?
מה השמחה הגדולה?
זה יושר?
נשמע לי חיסול חשבון ?
זהו בדיוק שאני לא דן אם לא ראיתייושר? מה אתם דנים אם לא ראיתם??
מה מריח לכם אם אתם בכלל לא ליד הריח???
הייתם מרוצים יותר עם היה עוזב והייתי משלמת לו הכל??
נראה אתכם סוחבים שיפוץ של חודשיים כבר חצי שנה!!!
שבא אלייך פועל יום אחד ואחר כך נעלמים לשבוע
וככה כל שבוע...
שפועל אחד!! עושה בניה של 60 מ"ר!!! כל יום שורה...
אחיך ואחותך מרוצים, יופי הלך להם, עשה להם את העבודה לפני שעזבו אותו הפועלים
אז לפני שאתם דנים את הגוי לכף זכות... תבדקו טוב
רק שלא ילמדו הקוראים מהשטויות שכתבת, אפילו ליהודי צריך להחזיק בכסף כמה שאפשר עד סוף העבודה כדי שלא יברח, ק"ו לגוי שברגע שבא לו אין לו אלוקיםזהו
זהו בדיוק שאני לא דםן אם לא ראיתי לכן אני לא יכול לקבל שצד אחד כותב באינטרנט בל ישהצד השנ יכול להתגונן
חוץ מזה לא אהבתי את הענין של הכסף שלו שאצלכם
זה שאלה שצריך לבדוק אותה האם צריך לשלם או לא
אל אין בעולמם של שומרי התורה מצב של להחזיק כסף שלא שלי אצלי
בכל מקרה אני לא נוקט עמדה וודאי לא מצדד בזכות של גוי לעומת יהודי
הכסף שלו????? זה הכסף שלי שלא שולם בגלל שלא נתקבלה תמורה, על מה שהוא עשה הוא קיבל תשלוםחוץ מזה לא אהבתי את הענין של הכסף שלו שאצלכם
לנו אין נזקים ב"ה זה רק לסיים את העבודה, והכסף שיש ברשותי אני יכולה לסיים ואשאר עם הרבה עודף
לכן עכשיו אני מחפשת פועל טוב לסיים ושהקבלן יחפש אותי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים