נכתב ע"י יעקב1;192547:בס"ד
פששששש
אתה מפגיז חבל על הזמן...
פצצה אמיתית.
נ.ב. כמה מתוך זה צילום וכמה עיבוד אם בכלל.
נכתב ע"י moyshi;192548:אני רואה אתה הש.ג. של הפורום בלילה
תמונה בהחלט יפה מאוד.
קיבלת תאורה ממש מיוחדת.
מאחר והשמיים די משעממים ולא רצוי כל הגובה הזה,
ישנם 2 אפשרויות:
1. והיא הפשוטה-לקרופ את התמונה שתהיה לרוחב ואז תצר לך תמונה טובה יותר עם קימפוש נכון.
2. לקרופ מימין ומשמאל עד למנורה, למעלה להוריד 6-7 ס"מ ולמטה 1-2 ס"מ
\נכתב ע"י moyshi;192563:כנראה שלא..![]()
לפחות לקרופ קצת מלמעלה
נכתב ע"י RCpro;192567:מוטי אל תקשיב לו.
שלא תחשוב על קרופ.
התמונה פשוט ענקית.
דבר אחד אני חולק עליך, על טעם וריח...
תאמין לי זה עבר את כל העינים הבוחנות של מיטב הצלמים בארץ
ואז? זה אומר שלטעמו, הוא לא צודק? יש הגיון במה שהוא אומר.
נכתב ע"י RCpro;192583:ככל שאני יותר מתבונן... לא לקרפ.
פולרייזר, היה פה? או שהכל פ"ש?
איפה צולם? בארץ? (מאיפה כל הכחול?)
נכתב ע"י שלמה;192628:אתה אוהב משחקי אור וצל! זה בעצם כל האומנות הציור/צילום.
בצילומי שמש, צריך להיזהר על החיישן.
נכתב ע"י shmil15;192648:נתחיל בזה שהתמונה יפה ועוצמתית .
לגבי העריכה : יש בכל נושא העריכה בצילום וויכוח לגבי גבולות העריכה .
אני אישית לפי דעתי כל עוד מדובר בעריכה סטנדרטית {עיבוד קל חידוד רוויה וכ"ו} זה משהוא המתקבל על הדעת וגם רצוי שיעשה .
אבל כשזה עובר את סוג העריכה הזו ועובר לציור זה מאוד יפה ונעים לעין אבל זה לא ממש צילום.
בתמונה הזו השמים הכחולים מידי והשביל של האור למטה לא נראים לי כצילום וגם לא כעריכה "קטנה" זה עדיין מאוד יפה ונעים לעין אבל .....
ושוב זו דעתי הקטנה . אפשר להסכים איתה ואפשר שלא .
שבת שלום .
נכתב ע"י moti!a;192652:אם אני אומר לך שהייתה עריכה קטנה אז הייתה עריכה קטנה!!!
לגבי עיבוד (מנסיוני מאז אני מצלם ופוגש צלמים רבים) הויכוח שציינת למעלה
מסתכם בזה שמי שיש לו כישרון עיבוד ואומנות יאהב עריכה מסיבית
ומי שאין לו כישרון או לא יודע לערוך נשאר לו רק לטעון שהוא "לא אוהב עיבודים"
אני במבט אחד בצילומי אנשים אומר לך בדיוק לאן הם שייכים!
כל השאר זה תירוצים
זה מניסיון של שנים באומנות ובצילום בכלל!!
אגוטען שאבעס![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים