- הוסף לסימניות
אפשר לרסס ספריי לבןנכתב ע"י רותי12;2009034:ראיתי כאלה קטנים בהיפר סטוק השומר ב5 שח אבל לא היה לבן
אפשר לרסס ספריי לבןנכתב ע"י רותי12;2009034:ראיתי כאלה קטנים בהיפר סטוק השומר ב5 שח אבל לא היה לבן
נכתב ע"י רותי ה;2009247:רותי כזה דבר יכול לעזור לך?
נכתב ע"י רותי12;2009713:תודה לכל העוזרות והמציעות. !
לחלבן עצמו יש לי חבית אלומיניום כזו אני מחפשת עדיין רעיון למשלוח מנות .תכולה אני מכינה 3 דברים טעימים אבל לאריזה אין לי רעיונות שיהיה קשור לחלבן
נכתב ע"י סטאזרית;2010093:מקווה שלא נמאס לך שאני נדחפת עם מה שאני עשיתי... רק רוצה לעזור
אני בשנה שעברה שלחתי את משלוחי המנות בתוך סלי פלסטיק
היה מתוק ואותנטי
לשכנים- סל קטן יחסית (כמו המשלוחים שהניקית אא העלתה בעבר) עם 3 סגי דגנים, שוקו/ אייס קפה קנוי ושוקולד חלבי וכמובן הפנקס קניות של אא. יצאתי ידי חובה - רעיון קשור לתחפושת ולא הום-מייד (שלא כולם אוהבים)
לגיסים וקרובים - סל גדול יותר עם בקבוק זכוכית מודפס ובנוסף לדגנים, האייסקפה והשוקולד גם כמה דברים חלביים מעשה בית (עוגת עוקץ הדבורה, כדורי ריבת חלב ועוד משהו)
נכתב ע"י רותי12;2010372:איך הדפסת על הבקבוק?
נכתב ע"י סטאזרית;2010957:מצאתי מודפס מוכן...
עם הדפס מהמם של כתמי פרה למטה
וכיתוב חלב בפונט 'אריאנה' שבו השתמשתי גם לכיתובים על האופניים
לגבי הדבר השלישי החלבי שהכנתי למשפחה, נזכרתי - סורי, אין לי תמונה (עברנו שבוע לאחמ"כ דירה ותוך כדי עוד שיפצנו ושברנו את המסתור... זה היה פורים הזויייי)
עוגיות אלפחורס קטנות, ועליהם חיברתי דף מודפס אכיל בהדפס של כתמי פרה
ראיתי פעם את הרעיון ב'קפה ויפה'
הדפסתי דף שלם בדוגמת כתמי פרה, עלה לי הדפסה איזה 20 ש"ח וגזרתי עיגולים בגודל העוגיות, יצא המון מדף אחד
נכתב ע"י רותי12;2011770:הסל ששלחת לשכנים זה ההוא שמוכרים עכשיו ב5 ש ח ? אם כן זה די יקר כשצריך כ40 משלוחים שכנים חברים וגיסים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים