- הוסף לסימניות
גם לי היה טעם מר כשלא היה לי טעם וריח, חזר אחרי 5 ימים.מה שאני אוכלת הכל מר לי.
ויש בפה טעם מר
זה נקרא איבוד חוש הטעם
או התחלפות?
חשבתי שיעזור לי לדיאטה אבל אני רק מחפשת מה יעביר לי את המרירות הזו
גם לי היה טעם מר כשלא היה לי טעם וריח, חזר אחרי 5 ימים.מה שאני אוכלת הכל מר לי.
ויש בפה טעם מר
זה נקרא איבוד חוש הטעם
או התחלפות?
חשבתי שיעזור לי לדיאטה אבל אני רק מחפשת מה יעביר לי את המרירות הזו
אצלי הלך הריח, אבל לא עד הסוף, דברים מסוימים כן הירחתי (אקונומיקה למשל)בטעם אולי זה דמיון, אבל למשל ריח אני בטוח מריח איזה 5-10% מהריח אז חשוב לי לדעת אם יש כאלה שמאבדים רק חלקית? או שלא, וא"כ זה לא בהכרח קורונה
לי יש חוש ריח אבל כשמטגנים או אופים משהו בתנור אני מריחה ריח ממש דוחה ומתחילים לי כאבי ראשהאם הטעם והריח נעלמים לגמרי? או שיש כאלה שזה נהיה להם רק חלקית?
גם לי יש את זה!!לא יודעת מה עושים....תופעה מוזרה אולי מישהו יכול לעזור לי
איבדתי את הטעם לפני יותר מחודשיים ב"ה זה חזר אחרי 3 שבועות לגמרי
אבל מלפני שבוע נהיה לי טעם מגעיל בכל המאכלים שמן החי וגם הריח של מאכלים אילו נוראי
ז"א ביצים, עוף ,בשר ודגים הגרוע מכל זה הריח הנוראי שאני מריח מכל המאכלים הללו אפילו סלט שיש בתוכו מטבל עם כפית של מיונז שבמיונז כידוע יש ביצים - מריח נורא
מה אפשר לעשות לזה?
האם לעוד מישהו יש כזה סיפור?
להריח אקונומיקה וטבק ככה לי יעצו ואני מנסה בינתיים זה לא עבד...אם אבד ל החוש ריח בשישי
מה הצפי שלו לחזור???
יש אולי תרופות סבתא שעוזרות לזרז את החזרה???
ידוע לי על אדם שמשמש כ"משיב קורונה" באחת מהקהילות החשובות שפוסק כך למעשהשמעתי שיש שוטים שנוטים להשען על התיאוריה הזו בתור תירוץ לצאת מבידוד.
כאילו, איבוד חוש טעם-ריח זה סימן שהחולה כבר לא מדבק.
אין לכך כל אסמכתא...
חכמים היזהרו בדבריכם,ידוע לי על אדם שמשמש כ"משיב קורונה" באחת מהקהילות החשובות שפוסק כך למעשה
כך שזה לא כזו שטות
גם לי ידוע על בנאדם כזה ואולי אפי' 2ידוע לי על אדם שמשמש כ"משיב קורונה" באחת מהקהילות החשובות שפוסק כך למעשה
כך שזה לא כזו שטות
גם לי זה ככה, אבל קרה אחרי שבוע. מעניין שהגיע אליך אחרי חודשיים.תופעה מוזרה אולי מישהו יכול לעזור לי
איבדתי את הטעם לפני יותר מחודשיים ב"ה זה חזר אחרי 3 שבועות לגמרי
אבל מלפני שבוע נהיה לי טעם מגעיל בכל המאכלים שמן החי וגם הריח של מאכלים אילו נוראי
ז"א ביצים, עוף ,בשר ודגים הגרוע מכל זה הריח הנוראי שאני מריח מכל המאכלים הללו אפילו סלט שיש בתוכו מטבל עם כפית של מיונז שבמיונז כידוע יש ביצים - מריח נורא
מה אפשר לעשות לזה?
האם לעוד מישהו יש כזה סיפור?
אולי יש בכך כדי לערער על אמינות המקור....ידוע לי על אדם שמשמש כ"משיב קורונה" באחת מהקהילות החשובות שפוסק כך למעשה
כך שזה לא כזו שטות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים