- הוסף לסימניות
האם זה מותקן במחשבו של אי מי מכאן? 
יכול להיות שזה היה בעיה אבל לא בגלל האנטי וירוס בעצמו אלא כי הי ה2 אנטיוירוסים מותקנים במקביל.נכתב ע"י sara100;333439:לי יש וזה עולה 2 ש"ח לחודש, ואח"כ נראה לי 10, אני מאד נהנית ממנו, ולא מזמן שהמחשב חזר מטכנאי והתקינו לי איזה אנטי וירוס שנקרא מעולה המחשב קרטע כמו לא יודעת מה עד שגילתי שזה הבעיה והסרתי אותו.
זה אנטי וירוס שלא מרגישים אותו, ורק כאשר עולה וירוס, הוא קופץ.
אכן כן, גמני קניתי בשעטומ"צ נוד32, אחרי שכל העולם וגיסו גמר עליו ת'הלל..נכתב ע"י DDFF;333496:יכול להיות שזה היה בעיה אבל לא בגלל האנטי וירוס בעצמו אלא כי הי ה2 אנטיוירוסים מותקנים במקביל.
שי דרומי, תעלה אולי לג'ימל של פרוג שיהיה לכולנו?! בבקשה!!!נכתב ע"י שי דרומי;333728:לכאורה איטיות המחשב נובעת מבאגים בין נוד לסינמטק.
יש ברשותי התקנה של תוכנה מעולה וחינמית להסרת תוכנות באופן מושלם.
ניתן ליצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פה בפורום זה פשוט סיוט לצרף קבצים.
חוץ מזה יש גם כלי מיוחד להסרה של סינמטק. אם זה לא יועיל, אשלח את ההוא. אבל זה יותר בטוח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים