המדביק הפופולארי והמסוכן ביותר הוא כונן הפלאש. הוי אומר נגנים, דיסק אונקי וכו'. כך שכל מי שיש לו כניסת USB במחשב מחויב (מכורח המציאות העגומה) בהחזקת אנטי וירוס מעודכן באופן רציף.נכתב ע"י RCpro;394069:כל א"ו מגן איכשהו על המחשב.
תמיד אם תנסה בכח - תצליח.
זה הרבה מעבר למגן איכשהו. הוא יעיל ביותר. אני מחזיק אותו ומדי תקופה אני סורק עם מנועי און ליין של חברות שונות והעסק נקי לחלוטין! וההגיון פשוט. בדרך כלל היצרן יודע יותר מכולם על הפרצות במוצר שלו וזה במקביל לעדכוני אבטחה שוטפים שמעסיקים את וינדוס הרבה שנים, מה שמעניק להם גם נסיון לא מבוטל בתחום
היתרון הברור הוא שברגע שסיימת להתקין - אתה מסודר. לא צריך להתערב בכלום.
לא ממש נכון...
מה, יש וינדוס לא חוקי?
זה היה משל... התכוונו בערך, זה של הדוד שהוא טכנאי מוסמך וזה לא בדיוק ובכלל הם גוים וכו'
סתם שאלה, אם אתה לא מוריד קייגנים למיניהם, ושומר על המחשב פחות או יותר, מה הסיכוי שתידבק מוירוס (ויסטה ומעלה)?
יש לי נקודה של קול הלשון שאני מטפל בה.המדביק הפופולארי והמסוכן ביותר הוא כונן הפלאש. הוי אומר נגנים, דיסק אונקי וכו'. כך שכל מי שיש לו כניסת USB במחשב מחויב (מכורח המציאות העגומה) בהחזקת אנטי וירוס מעודכן באופן רציף.
אולי תמכור אותם על הקילו בשלב כלשהו...נכתב ע"י trew;394084:יש לי נקודה של קול הלשון שאני מטפל בה.
כל כונן נייד שנכנס כמעט אני מעביר אותו דרך לינוקס.
מה אומר בסל מיחזור שלי יש אוסף וירוסים.
הם מסודרים לפי אותו אדם שממנו קיבלתי את הוירוס.
מה אני אגיד? שיש לי אוסף וירוסים?
נראה רק לאיזה כמות אני מגיע איתם
א: תודה על המחמאה. שמשהו לא מתאים זה כבר מחמיא...נכתב ע"י RCpro;394090:שי יקירי, לא מתאים לך.
תקרא טוב ותפסיק עם ההדגשות.
כתבתי שכל אנטיוירוס מגן איכשהו. תמיד, אם תרצה בכח, תוכל להפוך לעצמך את המחשב. קח דוגמה קיצונית, נניח, שהמשתמש עצמו יבטל את האנטיוירוס, יפעיל וירוס, ידביק לעצמו את כל המחשב, ואחרי כל זה, יטען שהמחשב שלו אינו מוגן...
מכאן, שחלק נכבד תלוי בשימוש מושכל של המשתמש. כך שבנוגע למדביק הפופולרי שלך, כתבתי מפורשות מויסטה ומעלה.
כל א"ו אחרי תקופה צועק עליך שכדאי לך לקנות, לחילופין, הוא צועק עליך שהרשיון פג. הא"ו של MS יושב בשקט. זהו יתרונו.
אה, ודעתי בעניין העדכונים למע' ההפעלה... ידועה זה מכבר. זה מאט את המערכת, מכביד, ולא תורם לך כלום.
וכשזה יתן לך משהו, מבטיח לך, אתה תשמע על זה ותרוץ להתקין את העדכון הספיציפי.
או בגירסא מהוקצעת יותר: הדרייבר שבין הכסא למקלדת דפוק...נכתב ע"י trew;394094:כן יש כבר אמרה כזאת
"שהוירוס הכי גדול יושב בין הכסא למקלדת"
נכתב ע"י bris;394064:צריך לשים לב שהוא בודק את החוקיות של הוינדוס גם בהתקנה וגם אחכ אז למי שיש וינדוס לא חוקי שישים לב מה שהוא עושה...
נכתב ע"י tkh;394143:א. כיצד באמת אבדוק לבדי את חוקיות הוינדוס' שלי, קודם התקנה?
ב. מה לגבי הרצה במקביל לקספרסקי?
א: יש תוכנות מיוחדות שמבטלות את ההפעלה האוטומאטית. מעניין לברר עליהם.נכתב ע"י RCpro;394106:ד. תנסה להכניס דיסק עם הפעלה אוטו', הוא לא יופעל אלא יציג לך בקשה להפעלה. אכן, אם יצאת דביל והפעלת... אני לא אחראי.
ו. יש כאלו מזוכיסטים. כל התקנה של תוכנה יוצרת ערכים ברישום. כל התקנה מנפחת את שחזור המערכת. וגם אתה מסכים איתי שאין שום טעם להתקין תוכנות כל היום. רק מה, אתה טוען שצריך עדכונים והצר שווה בנזק המלך. אני חושב שלא. אני חושב שלא מזיק אם מישהו יפרוץ לך למחשב. ממילא אין לו מה לקחת משם. הסיפור הוא פשוט, יושבים אנשים ומחפשים פרצות, שולחים לבוס כדי שיוציאו תיקונים למיניהם. האם זה אומר שאם לא תתקין את העדכונים יפרצו לך למחשב? דמיין את הבית שלך, יש כאלה עם סורגים ויש כאלו שלא. אז נכון שגנב יוכל לפרוץ לבית בלי סורגים, אבל הגנב פרץ? אתה רואה שחלק נכבד מהבתים הינם ללא סורגים, ואתה יודע למה? כי אין להם כסף ולא שווה להם תחושת הביטחון הזו. גם לי אין עודף משאבי מחשב ולא שווה לי תחושת הביטחון של העדכונים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים