- הוסף לסימניות
אין לי את הפונט של האות Mמהמם.
באיזה תוכנה את עושה?
----
----
.....אבל זה בכלל לא דומה ולא כמעט למקור!?!
אין לי את הפונט של האות Mמהמם.
באיזה תוכנה את עושה?
----
----
.....אבל זה בכלל לא דומה ולא כמעט למקור!?!
טוב טוב!להיעלב?
יודעת כמה שעות עבדתי על זה???
זה לא כמו בפרופיל שלך!למה? עכשיו אני עוד יכולה לחשוב שלא יכולת להתעמק ולכן חשבת שזה דומה.
אבל אם אעלה ביותר גדול ועדיין יחשבו ככה? אוי לי ואבוי לי....![]()
![]()
![]()
טוב נו....
כתוב גם משהו אחרלמה? עכשיו אני עוד יכולה לחשוב שלא יכולת להתעמק ולכן חשבת שזה דומה.
אבל אם אעלה ביותר גדול ועדיין יחשבו ככה? אוי לי ואבוי לי....![]()
![]()
![]()
טוב נו....
טרילולי!זה אותו דבר עם שינויים קטנים.
כמו היפוך צבעים,
בפרופיל זה מלכתחילה בלי מספר טלפון ומה שהעליתי עכשיו זה עם- ומחוק בצורה "מקצועית".
וכתוב אותו דבר גם, אך בסדר קצת שונה.
צייר.באיזה תוכנה עשית את זה?
אין לי.ויכול להיות מאד שאין לך אותה באדובי.
מתקינה.אין לי.
השאלה איך אני משיגה אותו....
האנפשה הכי יפה שראיתי בפאוור עד עתה!כרגע זה---- פאוור. חה חה!
ניסתי לתת לזה מראה של אפטר. בהצלחה קטנטונת.נ ו נו....
לא לקחתי @טל Multimedia לקחה ועשתה שם דברים יפים "לגמרי בהתנדבות", ואפטר אין לי בכלל.שלקחת לפאוורפוינט
יש הדרכות איך לאנמץ שם?האנפשה הכי יפה שראיתי בפאוור עד עתה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים